Libnet.ro
UNICEF

10:30

679 de romani din Diaspora sunt infectati cu coronavirus. 38 au murit, dintre care unul aflat in Suedia, tara ce a respins masurile drastice anti-COVID-19

B1 B1,
679 de romani din Diaspora sunt infectati cu coronavirus. 38 au murit, dintre care unul aflat in Suedia, tara ce a respins masurile drastice anti-COVID-19

Grupul de Comunicare Strategica a transmis, joi, ca 679 de cetateni romani care locuiesc acum in strainatate sunt infectati cu coronavirus, cei mai multi dintre ei fiind in Italia - 418. De la inceputul. continuă pe B1

Adrian Nastase explica de ce au intrat in tara peste 1 milion de romani din diaspora

Adrian Nastase explica, intr-o postare pe blogul sau, de ce au fost lasati sa se intoarca in Romania peste un milion de romani din dispora .

Zeci de membri ai familiei regale saudite sunt infectati cu coronavirus, intre care si guvernatorul Riadului

Potrivit New York Times citat de Newsweek, 150 de membri ai familiei regale saudite ar fi contractat coronavirus, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Arabia Saudita a decis incetarea focului in Yemen, unde au loc confruntari cu rebelii proinranieni houthi.

Avertisment al sindicatelor: Toti angajatii din sistemul sanitar din Romania ar putea fi infectati cu coronavirus in 30 de zile

Una din 5 persoane infectate cu coronavirus in tara noastra este angajat din domeniul sanatatii, iar in cazul in care ritmul actual se va mentine, in 30 de zile de acum incolo ar urma sa fie infectati toti salariatii din sanatate, sustine Solidaritatea Sanitara, una dintre cele mai mari federatii sindicale din sistemul sanitar.

Ludovic Orban anunta ca are in vedere programe pentru sustinerea si integrarea romanilor care s-au intors din diaspora

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca Guvernul are in vedere programe pentru sustinerea si integrarea romanilor care s-au intors din diaspora, mentionand ca acestia ar putea beneficia de ajutoare sociale sau de locuri de munca si nu va fi nicio obstructionare pentru cei care doresc sa se reintoarca sa munceasca in strainatate.

Epidemia de coronavirus a ucis 205 romani. Ultimele victime sunt din judetele Alba si Botosani

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, miercuri dimineata, decesul a inca doi romani infectati cu coronavirus. Este vorba despre un barbat de 90 de ani din judetul Alba si o femeie de 67 de ani din.

28 de batrani infectati cu coronavirus la azilul din Galati. Ministrul Sanatatii: Cei care lucrau acolo au abandonat lucrul

Pentru a afla mai repede cati dintre cei 140 de varstnici cazati in caminul de ingrijire a batranilor Sf. Ilie din Galati au fost infectati cu COVID-19, autoritatile sanitare au decis sa trimita probele prelevate de la acestia la Institutul Cantacuzino din Bucuresti.

Azilul groazei din Galati: 29 de infectati cu coronavirus si doi morti. A fost declansata o ancheta penala

Printre cei infectati se afla 9 membri ai personalului si 20 de batrani cazati in centrul social. Cei depistati cu Covid-19 au fost transferati la Spitalul Judetean de Urgenta, iar restul batranilor au fost izolati. Cativa dintre pacienti sunt in stare critica.

Marturisire tulburatoare a unui medic rezident trimis la spitalul din Suceava: Sunt sigur ca ma voi infecta, dar e nevoie de noi acolo!

Noi medici din Iasi vor pleca la Suceava pentru a se alatura cadrelor medicale care se lupta deja cu numar mare de pacienti infectati cu coronavirus. in pofida situatiei dificile pe care o vor gasi acolo, acestia sunt optimisti si increzatori ca vor reusi sa-si duca cu bine la indeplinire misiunea.

631 de romani din strainatate au fost confirmati cu noul coronavirus

631 de cetateni romani aflati in strainatate au fost confirmati cu noul coronavirus. Cele mai multe cazuri au fost raportate in Italia, acolo unde sunt 400 de romani pentru care a fost confirmata imbolnavirea cu COVID-19.

Secretarul de stat Bogdan Despescu, mesaj pentru romanii din diaspora: Daca veniti in Romania pentru a petrece Pastele, il veti petrece in carantina sau in autoizolare

Secretarul de stat, Bogdan despescu a declarat joi seara, ca cetatenii romani care vor reveni in tarapentru a petrece Pastele vor intra in carantina sau in autoizolare. Mentinem operationala linia a.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )