Libnet.ro
UNICEF

05:15

7 alimente care te ajuta sa te concentrezi mai bine

Antena3 Antena3,
7 alimente care te ajuta sa te concentrezi mai bine

Alimentatia sanatoasanu doar ca iti ofera o sanatate de fier insa te poate ajuta sa te poti concentra mai bine, sa ai o memorie mai buna, sa fii mai atent si alert si, in general, iti imbunatateste functiile. continuă pe Antena3

Sase alimente care stimuleaza creierul

Alimentele bogate in antioxidanti sau acizi grasi pot fi extrem de benefice pentru sanatatea creierului si pentru memorie, spun expertii. Exista anumite fructe sau legume care ne pot imbunatati abilitatile cognitive, impiedicand in acelasi timp aparitia afectiunii Alzheimer. Care sunt cele sase alimente care stimuleaza creierul?.

Utile: Semnal de alarma: cancerul de san, tot mai frecvent la femeile tinere; Vremea rece ne determina sa mancam mai gras. Consuma alimente care scad colesterolul!; Cum recunosti parfumurile si cosmeticele contrafacute

Cum poti slabi fara sa te infometezi, consumand doar 1. 200 de calorii pe zi. Concediul ti-a adus, pe langa multa fericire si cateva kilograme in plus in jurul taliei? Nu trebuie sa te simti vinovata pentru asta. Uite cum ne reparam cand dormim! Oamenii de stiinta argentieni au descoperit 5 parti din corpul nostru care se vindeca in somn. Iata ce beneficii aduce pentru sanatate un somn odihnitor.

Economiile tarilor asiatice se prezinta mai bine decat era asteptat. India, crestere prognozata de 5,5%

Se asteapta ca India si statele invecinate din sudul Asiei isi vor grabi cresterea economica, conform unui raport, care preconizeaza o expansiune economica rapida in regiune, potrivit Deutsche welle. Banca de Dezvoltare a Asiei asteapta ca cresterea economica anuala a Indiei sa sara la 5. 5 %, iar pentru anul urmator aceasta se preconizeaza sa fie chiar mai mare de 6.

Lora o duce din ce in ce mai bine: SI-A MARIT TARIFUL! Afla cat ia acum pentru un concert!

Lora e una dintre cele mai bune soliste din Romania si are o cariera de succes in maxima ascensiune! Desi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )