Libnet.ro
UNICEF

18:15

70% dintre romani vor sarbatori traditionalul Dragobete, iar mai bine de o treime dintre ei cheltuiesc intre 50 si 100 de lei pentru cadou(sondaj)

Hotnews Hotnews,
 70% dintre romani vor sarbatori traditionalul Dragobete, iar mai bine de o treime dintre ei cheltuiesc intre 50 si 100 de lei pentru cadou(sondaj)

Sapte din 10 romani vor sarbatori traditionalul Dragobete, iar peste o treime aloca intre 5 si 10% din venituri pentru cadourile facute persoanei iubite, in ziua de 24 februarie. Pe primul loc pe lista articolelor cel mai putin dorite sunt jucariile din plus, astfel ca 30% dintre romani spun ca nu mai vor sa primeasca un asemenea cadou, potrivit unui sondaj desfasurat de Provident la nivel national, pe un esantion de 1. 344 de respondenti. Ca valoare, cei mai multi romani aloca intre 51 si 100 de lei - 35%, iar darurile intre 101 si 200 de lei sunt preferate de peste un sfert dintre acestia. Aproximativ 8% dintre respondenti vor da cadouri de peste 301 lei. continuă pe Hotnews

Aproape trei sferturi dintre romani vor sarbatori Dragobetele. Care sunt cadourile nedorite

Sapte din 10 romani vor sarbatori Dragobetele, cei mai multi dintre acestia fiind dispusi sa aloce intre 51 si 100 de lei pentru cadou. Un sondaj realizat de Provident la nivel national arata ca mai mult de un sfert dintre cei intervievati vor cheltui pana la 200 lei, 8% socotind ca partenerul merita mai mult de 300 lei.

Answear.ro lanseaza aplicatia mobila si tinteste ca 70% dintre comenzile din acest an sa se faca mobile

Answear. ro, magazinul online al grupului polonez cu acelasi nume, a lansat aplicatia mobila in urma unei investitii de. Retailerul de fashion online vizeaza ca pana la 70% dintre comenzi sa se realizeze via mobile, atat prin intermediul.

Answear.ro lanseaza aplicatia mobila si tinteste ca 70% dintre comenzile din acest an sa se faca mobile

Answear. ro, magazinul online al grupului polonez cu acelasi nume,anunta lansarea aplicatiei mobile. Retailerul de fashion online vizeaza ca pana la 70% dintre comenzi sa se realizeze via mobile, atat prin intermediul aplicatiei, cat si pe site.

Aproape 70% dintre consumatori nu au incredere in administrarea datelor personale de catre firme - studiu

Exista un nivel scazut de incredere in randul utilizatorilor in ceea ce priveste siguranta datelor cu caracter personal: 69% dintre consumatori sunt preocupati de siguranta si confidentialitatea propriilor date procesate prin intermediul dispozitivelor conectate prin IoT; 61% dintre utilizatorii Facebook si-au actualizat setarile de confidentialitate; 63% considera ca este responsabilitatea lor sa isi protejeze datele, spre deosebire de 19% dintre consumatori care sunt de parere ca firmele ar trebui sa fie raspunzatoare, arata un raport realizat de Gigya.

Doar 84% dintre romani spun ca se spala pe maini dupa ce folosesc toaleta. Cum stam comparativ cu restul europenilor (FOTO)

Spalatul pe maini reprezinta una dintre practicile de baza pe care oamenii trebuie sa le faca pentru a evita riscul contaminarii cu anumiti virusi care provoaca afectiuni, unele chiar letale. Medicii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )