Libnet.ro
UNICEF

01:05

72 de trenuri vor circula intre Gara de Nord Bucuresti si Aeroportul Otopeni

Antena3 Antena3,
72 de trenuri vor circula intre Gara de Nord Bucuresti si Aeroportul Otopeni

Lucrarile de modernizare a liniei CF care asigura legatura directa intre Gara de Nord si Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti au fost finalizate in proportie de 100%, iar primele trenuri de calatori vor circula intre Gara de Nord si Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, incepand din 12 decembrie, odata cu intrarea in vigoare a Mersului Trenurilor 2020-2021. continuă pe Antena3

DE LA 12 DECEMBRIE: 72 de trenuri vor circula intre Gara de Nord si Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti

72 de trenuri vor circula 24h24h, incepand din 12 decembrie, intre Gara de Nord Bucuresti si Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, potrivit unui comunicat de presa al CFR SA.

CFR: 72 de trenuri vor circula zilnic intre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni

72 de trenuri de la trei operatori de transport vor circula, incepand din 12 decembrie, la un interval de 40 de minute, intre Gara de Nord Bucuresti si Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, anunta CFR Infrastructura.

Din 12 decembrie, 72 de trenuri vor circula 2424 pe ruta Gara de Nord Aeroportul Henri Coanda

Din data de 12 decembrie, 72 de trenuri vor circula pe ruta Gara de Nord Aeroportul Henri Coanda si returs, timp de 2424. Astfel, calatorii vor putea ajunge cu trenul de la Gara de Nord la Aeroport, in doar 20.

CFR SA anunta ca trenurile catre aeroport vor circula la intervale de 40 de minute si vor fi 36 de perechi de trenuri pe zi. Nu s-a stabilit programul de circulatie al celor trei operatori

CFR Infrastructura spune ca intre Gara de Nord si Aeroport vor circula 36 de trenuri pe sens in fiecare zi, 24 de ore din 24, iar intervalul de succedare a trenurilor va fi de 40 de minute. Totusi, desi trenurile vor circula din 12 decembrie, CFR SA si cei trei operatori nu s-au inteles asupra mersului trenurilor pe linia de 19 km.

Metrorex a semnat contractul pentru noile trenuri de metrou care vor circula pe Magistrala Drumul Taberei

Contractul de achizitie pentru noile trenuri de metrou ce vor circula pe Magistrala 5 Drumul Taberei a fost semnat intre Metrorex si Alstom, informeaza Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor MTIC).

Metrorex si Alstom au semnat contractul pentru achizitia a 13 trenuri noi, ce vor circula pe Magistrala 5

Miercuri, reprezentantii Metrorex si Alstom au semnat un contract in valoare de 103 milioane de euro, pentru achizitia a 13 trenuri noi, ce vor circula pe Magistrala 5. intelegerea a fost incheiata in prezenta.

VIDEO Tanarul fugit de sub escorta politistilor, de la Spitalul din Targoviste, prins in Gara de Nord din Bucuresti

Un tanar in varsta de 22 de ani, din Dambovita, care evadase de sub nasul politistilor, la spital, a fost prins. Pe numele acestuia, fusese emis un mandat de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Trenul Gara de Nord - Aeroport - Ministrul Bode spune ca frecventa trenurilor va fi de 40 de minute

Vineri va avea loc receptia lucrarilor pentru linia de cale ferata Gara de Nord - Aeroport, iar trenurile vor circula din 13 decembrie cand intra in vigoare Mersul Trenurilor 2020-21. Ministrul Bode spune, intr-o declaratie pentru Radio Romania Actualitati, ca este de asteptat ca trenurile sa circule la intervale de 40 de minute. Nu a fost comunicat graficul de circulatie si nici cate companii doua sau trei) vor avea trenuri pe linia de 19 km. Trei operatori au depus solicitari, iar intr-o sedinta, joi, administratorul de infrastructura va trebui sa definitiveze formula de alocare a trenurilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )