Libnet.ro
UNICEF

21:00

76,20% dintre elevi au avut medii mai mari sau egale cu 5 la Evaluarea Nationala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
76,20% dintre elevi au avut medii mai mari sau egale cu 5 la Evaluarea Nationala

Un procent de 76,20% dintre candidatii prezenti la Evaluarea Nationala inclusiv etapa speciala) au obtinut medii mai mari sau egale cu 5, a informat, sambata, Ministerul Educatiei si Cercetarii. Circa 900 de elevi au obtinut media generala 10, dupa centralizarea rezultatele finale, conform HotNews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Evaluarea nationala: Aproape 900 de elevi au obtinut media generala 10 76,2% dintre participanti au medii mai mari sau egale cu 5evaluarea nationala 2020 rezultate finale

Un procent de 76,20% dintre candidatii prezenti la Evaluarea Nationala inclusiv etapa speciala) au obtinut medii mai mari sau egale cu 5, a informat, sambata, Ministerul Educatiei si Cercetarii. Circa 900 de elevi au obtinut media generala 10, dupa centralizarea rezultatele finale.

Amenzi record intr-o singura noapte. Cele mai mari au fost date in Capitala si Constanta

Record intr-o singura noapte! Peste 1. 100 amenzi in valoare de peste 400. 000 lei au fost date, dupa verificarea zonelor turistice din tara. Cele mai mari amenzi s-au dat in doua localuri din Capitala si Constanta.

Oana Bizgan, initiatoarea proiectului privind inasprirea pedepselor pentru pradatorii sexuali: Am cerut sanctiuni si mai mari. Drumul spre siguranta copiilor nostri e foarte lung (VIDEO)

Oana Bizgan, deputata independenta care a initiat proiectul pentru inasprirea pedepselor in cazul pradatorilor sexuali, a subliniat miercuri, in direct pe B1 TV, ca a propus sanctiuni mult mai mari si a.

Topul liceelor din Salaj la Bacalaureat. Unde s-au inregistrat cele mai mari procente de promovare

Rata de promovare in judetul Salaj, inainte de contestatii, este in scadere fata de anul trecut. Datele centralizate arata ca putin peste 60% dintre candidati au luat Bacalaureatul.

Cele mai mari servicii de streaming pentru jocuri cresc spectaculos

Twitch, YouTube Gaming si Facebook Gaming au crescut in ultimul trimestru cu zeci de procente, beneficiind de intreruperea scolilor si a izolarea sociala cauzata de pandemie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )