Libnet.ro
UNICEF

19:30

77% din programatorii romani care lucreaza in strainatate iau in calcul revenirea in Romania

Adevărul Adevărul,
77% din programatorii romani care lucreaza in strainatate iau in calcul revenirea in Romania

DB Global Technology a realizat un studiu dedicat sprijinirii IT-istilor romani din diaspora, prin care ii ajuta pe acestia sa ia o decizie informata referitoare la intoarcerea in tara. continuă pe Adevărul

77% dintre programatorii romani care lucreaza in strainatate iau in calcul revenirea in Romania

DB Global Technology a realizat un studiu dedicat sprijinirii IT-istilor romani din diaspora, prin care ii ajuta pe acestia sa ia o decizie informata referitoare la intoarcerea in tara.

77% dintre specialistii IT romani stabiliti in strainatate iau in calcul revenirea in tara

77% dintre specialistii IT sunt deschisi la ideea de a se intoarce in tara, potrivit unui studiu realizat de DB Global Technology. Dintre cei care nu iau in considerare revenirea in Romania, 40% sunt de parere ca ar fi dificil sa economiseasca bani in.

Dezastru financiar: Dispare o importanta banca din Romania. Cei care au credite si carduri trebuie sa verifice imediat!

Dezastru financiar: Dispare o importanta banca din Romania. Cei care au credite si carduri trebuie sa verifice imediat! O importanta banca din Romania a disparut din Romania, asta dupa ce.

Mai mult de trei sferturi dintre specialistii romani in IT plecati in strainatate vor sa se intoarca

Industria IT din Romania va ajunge la 4 miliarde de euro in acest an, motiv pentru care 77% dintre specialistii IT romani stabiliti in strainatate iau in calcul revenirea in tara, luand in calcul salariul, beneficiile extrasalariale si oportunitatile de dezvoltare profesionala pe care le pot obtine.

Cat se castiga cei care lucreaza pe un platou de filmare de la Hollywood

Putini oameni reusesc sa devina staruri la Hollywood, insa norocosii care ajung sa lucreze in Cetatea filmului pot obtine venituri consistente chiar daca munesc in spatele camerelor de.

Cat scastiga cei care lucreaza pe un platou de filmare de la Hollywood

Putini oameni reusesc sa devina staruri la Hollywood, insa norocosii care ajung sa lucreze in Cetatea filmului pot obtine venituri consistente chiar daca munesc in spatele camerelor de.

1 din 10 romani reusesc sa rezolve acest test. Tu vezi litera C din imagine?

Priveste cu atentie imaginea si incearca sa descoperi in 10 secunde litera C din poza. Ea chiar exista, si este ascunsa printre simboluri. Daca ai reusit sa o reperezi, felicitari! Afla ca.

Bomba de sanatate din trei ingrediente care accelereaza metabolismul pe loc si te apara de cancer!

Ritmul de viata modern face ca oamenii sa se simta din ce in ce mai obositi. De aceea, dimineata este mult mai simplu sa bea o cana de cafea pentru a le oferi energia de care au nevoie. Insa aceasta este o.

Armani vrea sa transfere catre fundatia sa o parte din participatia pe care o detine la grupul de moda

Designerul italian Giorgio Armani intentioneaza sa transfere o parte din participatia pe care o detine la grupul sau de produse de lux Giorgio Armani SpA catre o fundatie caritabila care ii poarta numele, in ideea de a impiedica o eventuala preluare sau divizare a grupului, transmite Reuters.

Izvor cu puteri miraculoase in Apuseni! Atrage ca un magnet oameni din toata tara, care vor sa scape de boala

Izvorul Maicii Domnului din Posaga a intrat in legenda locului nu de acum, ci de sute de ani. Calugarii de la schitul din apropiere au construit o capela exact in locul de unde izvoraste apa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )