Libnet.ro
UNICEF

05:00

De 8 martie, Donald Trump le transmite femeilor uriasul sau respect

România Liberă România Liberă,
De 8 martie, Donald Trump le transmite femeilor uriasul sau respect

Presedintele Donald Trump, care a avut inainte de alegerea sa ca presedinte al SUA mai multe declaratii controversate fata de femei, le-a transmis acum acestora, cu ocazia zilei de 8 martie, uriasul sau respect. continuă pe România Liberă

Premierul Irakului va fi primit la Washington de presedintele Donald Trump

Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi pe premierul irakian, Haider al-Abadi, la Casa Alba, pana la finalul lunii martie.

Arnold Schwarzenegger, scandal monstru cu Donald Trump din pricina unui reality-show!

Al 15-lea sezon al show-ului The New Celebtity Apprentice, a fost gazduit de cunoscutul actor Arnold Schwarzenegger, asta dupa ce Donald Trump a renuntat la acest post in 2015, cand si-a anuntat candidatura la presedentie. Prestatia lui Arnold a generat insa un scandal urias intre cei doi.

Arnold Schwarzenegger, declaratii INCENDIARE despre Donald Trump: Cred ca este iNDRAGOSTIT de mine (VIDEO)

Donald Trump este indragostit de Arnold Schwarzenegger! Cel putin, asa sustine guvernatorul Californiei, dupa ce presedintele Statelor Unite a comentat prestatia acestuia in cadrul emisiunii The.

Donald Trump, aparitie SURPRIZA: Presedintele Americii s-a oprit in premiera sa salute vizitatorii de la Casa Alba (VIDEO)

Vizitatorii care au sosit marti pentru a vizita Casa Alba au avut parte de o surpriza inedita. Acestia au avut ocazia sa il vada pe noul Presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, care a aparut pentru.

Presedintele Donald Trump cere o ancheta a Congresului asupra scurgerii de informatii clasificate

Presedintele Donald Trump doreste ca scurgerile de documente clasificate sa fie anchetate de Congresul SUA.

Donald Trump a semnat un nou decret antiimigratie

Donald Trump reia luni ofensiva in domeniile imigratiei si securitatii cu un nou decret impotriva calatorilor din anumite tari musulmane si impotriva refugiatilor, o ocazie de a prelua din nou controlul dupa un weekend de controverse cu predecesorul sau, Barack Obama, cu privire la spionaj, scrie AFP.

Ce se ascunde in spatele atacului lui Donald Trump la adresa predecesorului sau Barack Obama?

Acuzatiile lui Donald Trump, nesustinute de probe, ca fostul presedinte Barack Obama ar fi ordonat sa-i fie ascultate convorbirile telefonice miliardarului ar putea avea mai multe explicatii.

Presedintele SUA, Donald Trump, va scoate Irakul de pe lista tarilor vizate de restrictiile de calatorie pe teritoriul american

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a afirmat ca va scoate Irakul de pe lista tarilor vizate de restrictiile de calatorie in SUA in noul ordin executiv pe care urmeaza sa-l semneze luni.

Donald Trump, criticat dur de liderul Raul Castro: Noua agenda a guvernului SUA ameninta sa dezlantuie o politica comerciala extrema si egoista

Presedintele american Donald Trump a fost criticat, dur, de liderul cubanez Raul Castro, pentru politicile anti-imigratie, comerciale si in alte domenii ale omologului sau american.

Congresul american va ancheta presupuse interceptari telefonice care l-ar fi vizat pe Donald Trump in campania electorala

Comisia pentru informatii din Camera Reprezentantilor Congresul Statelor Unite) va ancheta o presupusa ascultare a lui Donald Trump, inainte ca acesta sa ajunga presedinte, de catre administratia Obama, a anuntat duminica presedintele acestei comisii, in urma unei cereri venite de la Casa Alba, care solicitase o ancheta privind aceste suspiciuni, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2817 seconds )