Libnet.ro
UNICEF

21:15

80 de miliarde pentru Romania

România Liberă România Liberă,
80 de miliarde pentru Romania

Romania are, pe hartie, de tras 80 de miliarde de euro, bani europeni, pentru dezvoltare. Suma e imp. continuă pe România Liberă

DHL Express Romania are un nou director general

DHL Express Romania are un nou director general incepand cu data de 1 iulie 2020: Agnieszka Blas, care va conduce o echipa formata din peste 500 de angajati ce ofera servicii pentru aproape 6. 000 de clienti si opereaza o retea de 25 de centre de expedieri la nivel national, potrivit unui comunicat al companiei de logistica.

EXCLUSIV Romania are cei mai multi ursi din Europa. Ministerul Mediului: Vom interveni prin acordarea unor cote de vanatoare

Romania are cei mai multi ursi din Europa. in marea majoritate a statelor de pe continent, populatia de ursi reprezinta doar cateva zeci de exemplare, iar in alte cazuri, pot fi numarate pe degetele de la o.

Alexandru Rafila, previziune dura pentru Romania: Putem ajunge pana la sfarsitul lunii august, chiar si mai devreme la o

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, trage un semnal de alarma cu privire la situatia ingrijoratoare a Romaniei, dupa ce ieri s-au inregistrat 1. 104 teste, fiind a sasea zi consecutiva in care se depasesc 1000 de cazuri. Medicul le recomanda tuturor oamenilor sa poarte masti si sa se protejeze, deoarece spitalele vor fi depasite in .

Nu am primit 80 de miliarde de euro, ni s-au aratat 80 de miliarde de euro si nu ni s-au dat, erau ai nostri

Partidele politice s-au intrecut in a vorbi despre cele 80 de miliarde de euro ce ar reveni Romaniei in urmatorii ani din bugetul european. Dar acesti bani nu reprezinta un castig deoarece nimeni nu a pierdut, distributia este una pur tehnica cu un criteriu principal: numarul de cetateni. Asa ca Iohannis nu a castigat si nu a pierdut absolut nimic pentru Romania.

Calcule optimiste ale ministrului Muncii: Romania are in luna iulie cu doar 644 angajati mai putin decat in ianuarie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca numarul angajatilor din Romania in luna iulie este cu doar 644 mai mic decat la 1 ianuarie.

Vin zile de foc pentru Romania! COD GALBEN de canicula si disconfort termic accentuat

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de canicula pentru cea mai mare parte a tarii. Aceasta este valabila de marti, 28 iulie, ora 12:00 pana joi, 30 iulie, ora 20:00, pentru 22 de judete ale tarii. Temperaturile maxime ajung la 38 de grade.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )