Libnet.ro
UNICEF

08:30

80 de raniti, intr-un accident de feribot in apropiere de Hong Kong.

România Liberă România Liberă,
80 de raniti, intr-un accident de feribot in apropiere de Hong Kong.

80 de persoane au fost ranite, vineri dimineata, dupa ce un feribot ultra-rapid care facea legatura intre Hong Kong si Macao a lovit pe mare un obiect neindentificat, a anuntat departamentul Marinei din Hong Kong, conform Mediafax. Conform informatiilor primite de departamentul Marinei, 80 de persoane de pe feribot au fost ranite iar dintre acestea patru sunt considerate a fi in stare grava, a declarat un purtator de cuvant al guvernului de la Hong Kong. Coliziunea a avut loc in jurul . continuă pe România Liberă

Un om a murit si alti 8 au fost raniti intr-un accident pe DN1

Un om a murit si alti 8 au fost raniti miercuri dimineata. Totul dupa ce un microbuz a fost lovit de un autoturism pe DN1, in localitatea Potigrafu. Ranitii au fost dusi la spital. Circulatia este.

Trei raniti usor intr-un accident la Oltenita. Una dintre soferite, prinsa bauta la volan

Trei persoane au fost ranite usor intr-un accident rutier petrecut la Oltenita, dupa ce o soferita a facut o manevra neinspirata in trafic. Masina condusa de femeie a intrat pe contrasens si a lovit o alta. Cand au venit la fata locului pentru ancheta, politistii au avut surpriza sa constate ca una dintre femeile implicate in accident se urcase bauta la volan.

CAB scade de cinci ori daunele pe care CNADNR trebuie sa le achite unei tinere care si-a pierdut o mana intr-un accident

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a stabilit, miercuri, la 200. 000 de euro daunele morale pe care CNADNR trebuie sa le plateasca tinerei care si-a pierdut mana dreapta intr-un accident rutier, dupa ce Tribunalul Capitalei a decis ca ea sa primeasca un.

Tanara care si-a pierdut o mana intr-un accident rutier va primi 200.000 euro despagubiri

Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri, ca tanara care si-a pierdut o mana intr-un accident rutier provocat de starea drumurilor din Romania, sa primeasca 200. 000 euro despagubiri, relateazaB1.

Subprefectul de Giurgiu, implicat intr-un accident de circulatie pe DN5

Suprefectul de Giurgiu, Toma Petcu, a fost implicat intr-un accident de circulatie pe DN5, in dreptul localitatii Uzun.

Directorul unui Remat a murit intr-un accident de munca, dupa ce a fost calcat de un camion

Directorul de productie al unui Remat din judetul Bacau a murit in urma unui accident de munca, dupa ce a fost calcat de un camion care dadea cu spatele in timp ce se afla la incarcat de deseuri de fier de pe o platforma de depozitare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )