Libnet.ro
UNICEF

17:30

​VIDEO/FOTOGALERIE Opel Corsa a implinit 30 de ani si circa 12 milioane de unitati vandute

Hotnews Hotnews,
​VIDEO/FOTOGALERIE Opel Corsa a implinit 30 de ani si circa 12 milioane de unitati vandute

Opel Corsa aniverseaza 30 de ani de existenta pe piata, fiind pentru prima data introdus in 1982. De atunci au fost comercializate 12 milioane de automobile sub acest nume, doar in Europa. iar in total pe strcirca 20 milioane autovehicule circula pe strazi. Luand in considerare toate modelele din familia General Motors create pornind de la modelul Corsa, in intreaga lume au fost produse sau asamblate si comercializate aproximativ 20 de milioane de autovehicule derivate din modelul Corsa, mai ales in America Latina Chevrolet), Australia Holden), Africa de Sud Opel) si in China ca si Buick Sail). continuă pe Hotnews

​VIDEO FOTOGALERIE Ceremonia de deschidere a Jocurilor Paralimpice

Regina Elisabeta a II-a a inaugurat miercuri seara la Londra cea de-a XIV-a editie a Jocurilor Paralimpice, intr-un spectacol de lumina si culoare la fel de spectaculos cu cel de la deschiderea Jocurilor Olimpice de la sfarsitul lunii trecute. |Intra in articol pentru a vedea cele mai spectaculoase imagini de la ceremonie!.

​VIDEO/FOTOGALERIE Citroen lanseaza o versiune decapotabila a modelului DS3 la Salonul Auto de la Paris

Citroen DS3, primul model din gama speciala Distinctive Spirit DS), cu aspiratii premium, primeste o varianta decapotabila cu ocazia Salonului Auto de la Paris 27 septembrie-14 octombrie). DS3 Cabrio vine la circa trei ani dupa lansarea lui DS3, timp in care acest model a fost comercializat in 180. 000 exemplare.

​VIDEO/FOTOGALERIE Primele impresii de la volanul lui Ford B-Max. Mandrie nationala

Ford B-Max este fara indoiala cea mai avansata masina produsa vreodata in Romania, iar cu ocazia primelor sesiuni de condus, la Munchen, Germania, dovedeste ca este un produs de top al Ford si ca eticheta “fabricat in Romania” nu inseamna ceva rau. Ba dimpotriva! B-Max impresioneaza placut prin calitatea foarte buna a fabricatiei, finisaje, materiale si tinuta de drum, dar lipsa cu desavarsire a transmisiilor manuale cu sase viteze, chiar si pe variantele cele mai scumpe, reprezinta un mare minus pentru acest model. Preturile in Romania sunt cuprinse intre 13. 400 si 17. 650 euro cu TVA, fara optionale, ceea ce “condamna” B-Max la o pozitie de nisa pe piata auto romaneasca, insa vesticii asteapta acest model cu mare interes.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )