Libnet.ro
UNICEF

06:30

94.000 de elevi din Romania cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani s-au vaccinat anti-COVID, anunta Sorin Cimpeanu

Antena3 Antena3,
94.000 de elevi din Romania cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani s-au vaccinat anti-COVID, anunta Sorin Cimpeanu

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca aproape o suta de mii de elevi cu varste cuprinse intre 16 ani si 19 ani s-au vaccinat impotriva COVID-19. continuă pe Antena3

Sorin Cimpeanu: 94.000 de tineri cu varste intre 16 si 19 ani s-au vaccinat anti-COVID-19

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a anuntat ca pana acum au fost vaccinati anti-COVID-19 94. 000 de tineri cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani. Potrivit datelor comunicate de ministru, citate de Digi24,.

Topul judetelor cu cel mai curat aer din Romania. Pe ce loc se afla Constanta

O analiza a companiei Airly privind calitatea aerului din Romania arata ca orasele Constanta si Tulcea inregistreaza cea mai buna calitate a aerului. Compania se ocupa cu monitorizarea calitatii aerului. A analizat zonele din Romania cu privire la poluarea aerului, iar concluziile arata ca regiunile de coasta sunt locurile in calitatea aerului este cea mai .

Sorin Cimpeanu: 94.000 de elevi cu varsta cuprinsa intre 16 si 19 ani, vaccinati

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, marti, ca 94. 000 de elevi cu varsta cuprinsa intre 16 si 19 ani au fost vaccinati.

Cati tineri cu varsta intre 16 si 19 ani s-au vaccinat anti-COVID pana miercuri

Pana miercuri, 26 mai, 94. 000 de tineri cu varstele intre 16-19 ani s-au vaccinat anti-Covid, a anuntat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Valeriu Gheorghita: in perioada 31 mai 1 iunie va fi un maraton de vaccinare dedicat adolescentilor intre 16 si 18 ani. in felul acesta vrem sa marcam Ziua internationala a Copilului (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca in perioada 31 mai 1 iunie va fi un maraton de vaccinare dedicat adolescentilor intre 16.

VALERIU GHEORGHITA: in perioada 31 mai-1 iunie - maraton de vaccinare dedicat adolescentilor intre 16 si 18 ani

In perioada 31 mai - 1 iunie se va desfasura un maraton de vaccinare anti-COVID dedicat adolescentilor intre 16 si 18 ani in toate centrele organizate la nivel national, a anuntat presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita.

Unde este cel mai curat aer din Romania, de fapt. Judetele unde poluarea este cea mai mica

Doua judete din Romania au cel mai curat aer din toata tara, iar poluare ajunge la niveluri de trei ori mai mic decat restul tarii, pe timp de iarna. Unde este cel mai curat aer din Romania, de fapt Este vorba despre judete Constanta si Tulcea, unde este cel mai mic nivel de poluare din .

Ministrul Muncii, veste excelenta despre salariu minim din Romania. Ce beneficii vor putea avea milioane de angajati

In cursul zilei de marti, Raluca Turcan a vorbit despre salariul minim din Romania, dar si de cel din Europa. Potrivit ministrului Muncii, venitul minim castigat de o mare parte din populatie ar trebui stabilit in functie de niste indicatori clari. Cu privire la salariu din Europa, Raluca Turcan a explicat modul in care tarile .

Seful OMS, mesaj fantastic pentru doctorul erou din Romania. Ce i-a transmis lui Catalin Denciu

Tedros Adhanom Ghebreyesus,directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, l-a laudat azi, in cadrul adunarii generale a OMS, pe medicul Catalin Denciu pentru curajul sau in incercarea de a salva pacientii de la Spitalul din Piatra Neamt din incendiul din 2020. Seful OMS, mesaj fantastic pentru doctorul erou din Romania Tedros Adhanom Ghebreyesus a mai spus ca .

Alerta meteo ANM. Furtuni si vijelii in multe orase din Romania

Daca in weekend ne-am bucurat de vreme frumoasa, va urma o noua perioada plina de furtuni si vijelii in multe orase din Romania. Vestea data de Administratia Nationala de Meteorologie nu le va face placere romanilor ce si-au facut deja planuri pentru urmatoarea perioada. Avertisment meteo. Romanii se vor confrunta cu furtuni si vijelii Ziua .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )