Libnet.ro
UNICEF

01:05

Agricultorii din Romania vor sa intre in Parlament; vineri anunta obiectivele Partidului Popular

Hotnews Hotnews,
Agricultorii din Romania vor sa intre in Parlament; vineri anunta obiectivele Partidului Popular

Agricultorii din Romania vor anunta vineri infiintarea unui nou partid politic pe platforma Partidului Popular, principalul obiectiv al partidului agricultorilor fiind intrarea in Parlament, dupa alegerile din noiembrie. continuă pe Hotnews

VIDEO Membrii Red Hot Chili Peppers au transmis un mesaj video fanilor din Romania

Cei de la Red Hot Chili Peppers au transmis salutari publicului roman inaintea primului concert pe care trupa il va sustine in Romania intr-un mesaj video, anunta Emagic intr-un comunicat. Concertul RHCP va avea loc pe 31 august pe Arena Nationala din Bucuresti.

The Economist: Evenimentele din Romania din ultimele luni dau impresia unei tari care regreseaza in aproape fiecare aspect

Traian Basescu a castigat o batalie, insa razboiul politic intre seful statului si prim-ministru cel mai probabil va continua, scrie publicatia & ;The Economist& ; intr-un material dedicat Romaniei si intitulat & ;Lupta pe justitie& ;. & ;Membrii din vechea garda politica sunt ingrijorati de independenta in crestere a procurorului general si departamentului anticoruptie, care i-ar putea vana& ;, scrie publicatia. Condamnarea la inchisoare a lui Adrian Nastase pentru coruptie a fost cea care i-a & ;trezit& ; pe acestia, care par a il folosi pe Ponta care a devenit vulnerabil dupa acuzatiile de plagiat) ca instrument in preluarea puterii.

Mai multe cartiere din Bucureşti vor rămâne fără apă săptămâna viitoare

Apa Nova Bucureşti anunţă că pe parcursul săptămânii viitoare mai multe zone din capitală vor rămâne fără apă curentă, se arată într-un comunicat de presă.

CSM asteptat sa se reuneasca in plen. Asociatia Magistratilor din Romania a platit anunturi la mica publicitate pentru a aduce la cunostinta membrilor sedinta de joi

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) ar urma sa se reuneasca din nou, joi, in sedinta de plen pentru a lua act de demisia din magistratura a judecatoarei Mona Pivniceru, astfel incat aceasta sa poata prelua portofoliul Justitiei. Miercuri, sedinta CSM, la care a fost present si premierul Victor Ponta, a fost suspendata din lipsa de cvorum desi fusese programata cu mult timp inainte. Premierul Ponta a declarat ca se vor convoca sedinte la CSM pana se face cvorum sau pana cand se va autosesiza Senatul. |Ramaneti pe HotNews. ro pentru a cum se desfasoara evenimentele de la CSM |.

UPDATE Sedinta cu scandal la CSM. Este cvorum, dar Pivniceru ar putea fi nevoita sa mai ramana 30 de zile in magistratura. Asociatia Magistratilor din Romania a platit anunturi la mica publicitate pentru a aduce la cunostinta membrilor sedinta de joi. Pre

Stire actualizata: Membrii Consiliul Superior al Magistraturii CSM) s-au reunit din nou, joi, in sedinta pentru a lua act de demisia din magistratura a judecatoarei Mona Pivniceru, astfel incat aceasta sa poata prelua portofoliul Justitiei. De aceasta data s-a intrunit cvorumul necesar, fiind prezenti 16 din cei 19 magistrati CSM. Premierul Ponta declarase ca se vor convoca sedinte la CSM pana se face cvorum sau pana cand se va autosesiza Senatul. |UPDATE: Premierul a ajuns cu putin timp inainte de ora 9 la CSM. |Ramaneti pe HotNews. ro pentru a cum se desfasoara evenimentele de la CSM |.

FOTOGALERIE Primaria Capitalei a inaugurat prima parcare din Romania cu terenuri de sport pe acoperis

Primaria Capitalei a inaugurat joi parcarea supraterana de la stadionul National Arena. Aceasta are parter si trei etaje, 1250 de locuri, iar pe acoperis a fost amenajat un teren de fotbal cu o lungime de 95 m si o latime de 45 de m) si unul multifunctional de tenis/baschet. Proiectul a costat circa 44 milioane lei, iar potrivit autoritatilor aceasta este prima parcare din tara cu terenuri de sport pe acoperis. |Click pe poza pentru fotogalerie.

De la Fabrica de caramida la cea mai inalta cladire din Romania

Partea de Nord a Bucurestiului a fost dintotdeauna o zona industrializata, in dezvoltare, care insa a avut, din nefericire, perioade de stagnare dupa Revolutie. In anii comunismului aici isi gaseau locul fabrici si intreprinderi care dupa 1989 au fost lasate in paragina. In ultimii zece ani peisajul s-a schimbat, iar locul fabricilor socialiste a fost luat de noile cladiri de birouri in care marile corporatii isi desfasoara activitatea. Un exemplu ar fi pe Bulevardul Barbu Vacarescu, unde, potrivit unui ghid al Bucureştiului din 1934, functiona o Fabrica de caramida. Articol webPR).

Audi recheama in service zece Q5 din Romania deoarece plafonul din sticla s-ar putea sparge din senin

Audi recheama in service zece unitati Q5 vandute in Romania si echipate cu plafon din sticla deoarece acoperisul s-ar putea sparge din senin, la temperaturi mai mici de -20 grade Celsius, din cauza faptului ca sticla poate avea tensiuni interne ridicate, ca urmare a unui proces de fabricatie defectuos. .

Comisia Europeana se asteapta la respectarea deciziei Curtii Constitutionale din Romania

Comisia Europeana a reiterat, marti, apelul adresat de presedintele executivului comunitar, Jose Manuel Barroso, in scrisoarea trimisa premierului roman Victor Ponta, catre guvernul de la Bucuresti si catre toate partidele politice din tara sa respecte decizia Curtii Constitutionale, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )