Libnet.ro
UNICEF

01:05

Laszlo Borbely (UDMR): Nu am niciun fel de dubiu ca luni vom lua act de decizia CCR

Hotnews Hotnews,
Laszlo Borbely (UDMR): Nu am niciun fel de dubiu ca luni vom lua act de decizia CCR

Vicepresedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, a declarat pentru Agerpres ca luni va participa la sesiunea extraordinara a Parlamentului pentru citirea hotararii Curtii Constitutionale a Romaniei privind invalidarea referendumului din 29 iulie si ca este sigur ca se va lua act de decizia CCR: & ;Evident ca ma voi prezenta si voi fi luni la Bucuresti. Si este normal sa se termine aceasta procedura, cat mai curand, si nu am nici un fel de dubiu ca luni vom lua act de decizia Curtii Constitutionale a Romaniei. Eu sunt sigur ca luni vom rezolva aceasta problema& ;, a aratat Laszlo Borbely. Parlamentul se reuneste luni, la ora 15:00, in sesiune extraordinara, pentru citirea hotararii CCR privind invalidarea referendumului din 29 iulie. continuă pe Hotnews

Borbely: Nu am nici un fel de dubiu că luni vom lua act de decizia CCR

Vicepreşedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, a declarat că va participa astăzi la sesiunea extraordinară a Parlamentului pentru citirea hotărârii Curţii Constituţionale a României CCR) privind invalidarea referendumului din 29 iulie şi că este sigur că se va lua act de decizia CCR, relatează sursele de presă.

Laszlo Borbely: Politicienii trebuie sa faca publice ceea ce considera a fi abuzuri ale instantelor romanesti

Vicepresedintele UDMR Laszlo Borbely a declarat, vineri seara, la Festivalul Peninsula de la Targu Mures, ca in ciuda recomandarilor comisarului european pentru Justitie, Viviane Reding, ca politicienii romani sa se abtina de la a comenta deciziile Justitiei, acestia trebuie sa faca publice ceea ce considera a fi abuzuri ale instantelor romanesti.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )