Libnet.ro
UNICEF

21:00

Traian Basescu, asteptat la Constanta pentru a aniversa cu colegii 36 ani de la absolvirea Academiei Navale

Hotnews Hotnews,
Traian Basescu, asteptat la Constanta pentru a aniversa cu colegii 36 ani de la absolvirea Academiei Navale

Presedintele suspendat Traian Basescu este asteptat, sambata, la Constanta pentru a sarbatori cu fostii colegi 36 de ani de la absolvirea Academiei Navale & ;Mircea cel Batran& ;, eveniment care va avea loc la un restaurant din municipiul Constanta, potrivit unor surse locale citate de Mediafax. continuă pe Hotnews

Ce urmeaza: posibila blocare a intoarcerii lui Traian Basescu la Cotroceni pana la numirea Monei Pivniceru la Ministerul Justitiei

Reinstalarea lui Traian Basescu in functia de presedinte depinde in acest moment de reunirea Parlamentului, cu cvorum, pentru citirea in plen a deciziei Curtii Constitutionale privind invalidarea referendumului. Tot de un cvorum, de data aceasta al plenului CSM, depinde numirea Monei Pivniceru ministru al Justitiei. CSM a aminat deja miercuri dimineata decizia in cazul Pivniceru din cauza lipsei de cvorum, iar surse din interiorul USL spun ca liderii Uniunii vor sa amane si citirea deciziei de invalidare a referendumului in Parlament pana saptamana viitoare, ca raspuns la conduita CSM.

Reuters: Curtea Constitutionala, asteptata sa il readuca la Cotroceni pe Traian Basescu

Curtea Constitutionala a Romaniei este asteptata sa decida marti ca referendumul pentru demiterea presedintelui suspendat Traian Basescu este invalid, o decizie care va duce la revenirea acestuia in functie si la prelungirea luptei politice cu prim-ministrul, scrie agentia de presa Reuters marti.

Relu Fenechiu, vicepresedinte PNL: Nu exclud o noua suspendare a lui Traian Basescu

Vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu, a declarat la RFI ca priveste & ;cu amaraciune& ; decizia Curtii Constitutionale, care & ;prelungeste criza politica& ;, si ca nu exclude o noua suspendare a lui Traian Basescu. & ;Sper ca le voi putea garanta romanilor sarbatori fara Traian Basescu presedinte& ;, spune liberalul.

Mona Pivniceru: Am asteptari de maxima normalitate in relatia cu Traian Basescu

Ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari, ca are asteptari de & ;maxima normalitate& ; in relatia cu presedintele Traian Basescu. Mona Pivniceru preia, vineri dimineata, atributiile de ministru al Justitiei, informeaza Mediafax.

Puiu Hasotti (vicepresedinte PNL): Este o decizie impotriva realitatii. Intre USL si Traian Basescu nu poate fi niciun fel de dialog

Ministrul culturii, vicepresedintele PNL Puiu Hasotti, a declarat marti ca decizia Curtii Constitutionale & ;este o decizie impotriva realitatii& ;, adaugand ca & ;intre USL si Traian Basescu nu poate fi niciun fel de dialog, de coabitare& ;.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )