Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Cateva sute de persoane protesteaza la Palatul Cotroceni impotriva presedintelui Basescu

Hotnews Hotnews,
VIDEO Cateva sute de persoane protesteaza la Palatul Cotroceni impotriva presedintelui Basescu

Cateva sute de persoane au protestat vineri, la Palatul Cotroceni, impotriva presedintelui Traian Basescu, solicitand demisia acestuia. continuă pe Hotnews

VIDEO Ioan Ghise manifesteaza la Palatul Cotroceni impotriva revenirii in functie a lui Traian Basescu

Senatorul liberal Ioan Ghise manifesteaza marti la Palatul Cotroceni, plimbandu-se in jurul institutiei si purtand pancarte impotriva revenirii presedintelui Traian Basescu, relateaza Agerpres. Ghise poarta pancarte pe care scrie & ;Poporul roman este suveran& ; si & ;Poporul a decis, Basescu e demis& ;.

Sute de oameni protestează la Palatul Cotroceni

Aproape 500 de oameni protestează astăzi la Palatul Cotroceni, cerând demisia preşedintelui Traian Băsescu, potrivit postului de televiziune Antena3.

Peste 150 de persoane protesteaza la Cotroceni impotriva revenirii in functie a presedintelui Traian Basescu

Peste 150 de persoane, printre care senatorul PNL Ioan Ghise, protesteaza in zona Palatului Cotroceni fata de revenirea lui Traian Basescu in functia de sef al statului, manifestatia desfasurandu-se sub forma unei promenade in jurul resedintei prezidentiale, relateaza Mediafax.

Presedintele Traian Basescu a revenit la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a revenit marti dimineata, in jurul orei 10:35, la Palatul Cotroceni, dupa ce Parlamentul a luat act luni de decizia Curtii Constitutionale privind invalidarea referendumului de demitere, decizie care a fost publicata in Monitorul Oficial in cursul serii de ieri.

Cluj: Sute de fani protesteaza in centrul orasului pentru a protesta fata de mutarea echipei de fotbal in Buzau

Cateva sute de fani ai clubului de fotbal Universitatea Cluj erau adunati, in jurul orei 18:00, pe Bulevardul Eroilor din centrul Clujului, scrie rel=nofollow .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )