Libnet.ro
UNICEF

00:06

Abatorul Peris investeste doua milioane de euro pentru marirea capacitatii de productie si ambalare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Abatorul Peris investeste doua milioane de euro pentru marirea capacitatii de productie si ambalare

Abatorul Peris, una dintre cele mai mari si moderne unitati de procesare a carnii de porc din Romania, anunta o investitie in valoare de 2 milioane de euro pentru marirea capacitatii de productie si ambalare pentru sectiile de procesare carne ale. continuă pe Wall-Street Ro

Fond de investitii de 92 milioane euro pentru startup-uri IT cu proiecte post-COVID

Fondul de investitii Partech anunta un nou buget de 92 milioane de euro pentru startup-uri IT cu proiecte in domenii precum sanatate, servicii, ecommerce, mobilitate si computing, care sa ajute la repornirea economiei dupa perioada pandemiei COVID-19.

Banca Mondiala a aprobat imprumutul de 52,5 milioane de euro pentru Republica Moldova

Banca Mondiala a aprobat un imprumut in suma de 52,5 milioane de euro din resursele Asociatiei Internationale pentru Dezvoltare, oferit Republicii Moldova pentru o operatiune de raspuns de urgenta la COVID-19.

Transgaz va plati dividende de 37 de milioane de euro pentru anul 2019

In plina criza generata de pandemie, Transgaz a decis sa achite actionarilor dividende de peste 37 de milioane de euro, se arata intr-o informare trimisa Bursei de Valori Bucuresti.

Cum pot obtine spitalele din Romania fonduri europene de pana la 49 de milioane de euro pentru tratarea COVID

Ministerul Fondurilor Europene a lansat in dezbatere publica Ghidul pe baza caruia spitalele din Romania pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru achizitia de echipamente de protectie sau aparatura necesare tratarii COVID-19.

ETC: Sectorul turismului din Europa are nevoie de 375 miliarde de euro pentru a se redresa

Directorul Comisiei Europene pentru Turism ETC), Eduardo Santander, sustine ca sectorul turismului din Europa are nevoie de 375 miliarde de euro pentru a se redresa de pe urma crizei generate de pandemia de coronavirus COVID-19) si a-si relua operatiunile.

Nou fond de investitii de 750 milioane dolari pentru startup-uri IT

Un fond de investitii de 750 de milioane de dolari a fost lansat recent de firma de capital de risc OMERS Ventures pentru finantarea startup-urilor de tehnologie, inclusiv in Europa.

APIA: 2,72 miliarde de euro pentru fermierii care au depus cerere in campania 2019

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a continuat autorizarea la plata a fermierilor care au depus cerere de plata in campania 2019, suma totala platita pana in prezent depasind 2,72 miliarde de euro.

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )