Libnet.ro
UNICEF

00:07

Abdominoplastia, interventia estetica prin care vei avea un abdomen plat

Antena3 Antena3,
Abdominoplastia, interventia estetica prin care vei avea un abdomen plat

Denumita si interventia chirurgicala de modelare a abdomenului, abdominoplastia, este o procedura invaziva care are ca scop realizarea unui abdomen mai ferm, mai plat, prin indepartarea excesului de grasime si piele si. continuă pe Antena3

Cum au reactionat fanii, cand au vazut noul look al Andreei Mantea. Vedeta Kanal D a fost aspru criticata pentru interventia estetica pe care si-a facut-o

Andreea Mantea a decis sa isi faca o noua schimbare de look. Vedeta postului de televiziune Kanal D si-a tatuat sprancenele si este foarte mandra de felul in care arata acum, insa fanii nu au fost de aceeasi parere si au criticat-o pe retelele de socializare. Andreea Mantea si-a tatuat sprancenele. Vedeta Kanal D a .

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau. Ce au facut procurorii 5 luni

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau, Stefan Risipiceanu. Ce au facut procurorii 5 luni? Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau Stefan Risipiceanu sau Fane, cum este cunoscut de oamenii care locuiesc pe strada Craiovei din Caracal, a intrat in atentia procurorilor inca de .

CNI implementeaza Registrul electronic prin care se poate urmari traseul solicitarilor de finantare depuse

Compania Nationala de Investitii CNI), societate aflata sub autoritatea Ministerului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA), a anuntat ca incepand de miercuri va implementa Registrul electronic prin care se poate urmari traseul solicitarilor de finantare depuse in cadrul companiei.

De ce n-ar trebui sa te sperie proiectul lui Teodorovici prin care vrea inchisoare pentru datornici

A creat panica stirea potrivit careia proiectul lui Teodorovici, care prevede inchisoare pentru datornici, a trecut tacit de Senat. Realitatea e, insa, alta si n-ar trebui sa-ti faci griji.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2971 seconds )