Libnet.ro
UNICEF

17:45

Aberatiile fondurilor europene: zeci de milioane de euro pe Retele de Apa Nefunctionale

Adevărul Adevărul,
Aberatiile fondurilor europene: zeci de milioane de euro pe Retele de Apa Nefunctionale

Sute de milioane de euro au fost bagati de Romania pentru infiintarea de retele de apa si canalizare si care la acest moment nu sunt functionale din diverse motive. Banii veniti din Europa, care in fapt erau chiar fonduri cu care noi am cotizat, au fost distribuiti defectuos si conform unor politici centralizate la Bruxelles si care nu tineau cont de realitatile din Romania. continuă pe Adevărul

Ar trebui sa existe o corelare intre programul de guvernare si cheltuirea fondurilor europene

La nivel national ar trebui sa existe o corelare intre programul de guvernare si programul de cheltuire a fondurilor europene, astfel incat rata de absorbtie a acestor bani sa fie mai mare, este de parere Alina Mungiu-Pippidi, presedintele Societatii Academice din Romania SAR).

Rulajul a crescut la 9,5 milioane euro, in timp ce indicii au scazut

Sapte dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 43,14 milioane de lei 9,51 milioane euro), mai mare decat luni 7,4 milioane euro).

RECORD pentru pictorul Adrian Ghenie! Lucrarea The Hunter a fost vanduta, la Londra, pentru 1,7 milioane euro

Prima lucrare a pictorului Adrian Ghenie licitata, datand din 2011 si intitulata Vanatorul Studiu pentru Institutul Kaiser Wilhelm), a fost estimata intre 580. 000 euro,.

Intesa Sanpaolo a obtinut 900 milioane euro din vanzarea a 50% din Allfunds Bank

Intesa Sanpaolo SpA a acceptat sa vanda participatia de 50% detinuta la fondul mutual Allfunds Bank catre Fondul suveran de investitii GIC si firma de private equity Hellman and Friedman cu suma de aproximativ 900 de milioane de euro in numerar, transmite Reuters.

Investitie de 12,5 milioane euro la laminorul de tabla groasa numarul 2 de la ArcelorMittal Galati

ArcelorMittal Galati a pus in functiune si a adus in parametri noua masina de planat la cald care deserveste laminorul de tabla groasa numarul 2, in urma unei investitii in valoare de 12,5 milioane de euro, potrivit unui comunicat al companiei siderurgice, trimis Redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )