Libnet.ro
UNICEF

16:15

Abundenta de filme documentare la DokStation Music Documentary Film Festival

România Liberă România Liberă,
Abundenta de filme documentare la DokStation Music Documentary Film Festival

Editia cu numarul 5 propune iubitorilor genului filme documentare cu si despre Depeche Mode, Gorill. continuă pe România Liberă

Ce au pregatit in 2020 organizatorii Astra Film Festival pentru cel mai important eveniment cultural din Romania dedicat filmului documentar

Intr-un an in care majoritatea evenimentelor culturale au fost anulate sau amanate, cel mai important festival din tara dedicat filmului documentar debuteaza astazi la Sibiu. E vorba de Astra Film Festival, ajuns la editia cu numarul 27, care are loc in perioada 4-13 septembrie. Gala de deschidere va avea loc la Muzeul Astra, unde nu vor fi proiectii, dar o sa poti sa-i vezi pe Subcarpati, care vor canta pe o scena situata pe un lac.

Vizionare de film din barci care plutesc pe lac, la Astra Film Festival

Experienta inedita pentru publicul Astra Film Festival 2020. Spectatorii sunt chemati sa ia loc in barci sau in hidrobiciclete care plutesc pe apa si sa se lase dusi de valul filmului documentar.

Subcarpati au sarbatorit zece ani de existenta la Astra Film Festival si au facut pankareala

In prima zi de Astra Film Festival nu s-a vazut nici un documentar. Filmele vor veni insa in zilele urmatoare. in schimb, am vazut un video cu Marius Manole in care a vorbit despre festival. Dupa care a urmat un concert al trupei Subcarpati. A fost primul show live la care am fost in 2020, un an in care industria muzicala din Romania a ajuns pe culmile disperarii.

Actorul Marius Manole, amfitrion al galei de deschidere a Astra Film Festival

Actorul Marius Manole va prezenta, vineri, la gala de deschidere a Astra Film Festival, principalele evenimente ale celei de-a 27-a editii si concertul trupei Subcarpati pe Scena de pe Lac, la Muzeul Astra.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )