Libnet.ro
UNICEF

01:05

Academia de Studii Economice incepe noul an universitar online

Antena3 Antena3,
Academia de Studii Economice incepe noul an universitar online

Azi incepe anul universitar, cu festivitati marcate de pandemie. Academia de Studii Economice sparge gheata cu o ceremonie de incepere a anului organizata exclusiv online, transmisa pe pagina facebook a institutiei. Cea mai mare parte a cursurilor vor fi tinute tot online, cu exceptia laboratoarelor. continuă pe Antena3

Academia de Studii Economice din Bucuresti va sustine cursuri online in primul semestru al anului universitar 2020-2021

Reprezentantii Academiei de Studii Economice din Bucuresti a anuntat cain primul semestru al anului universitar care incepe de la 1 octombrie 2020, activitatile didactice de predare si seminariile.

Luni, 28 septembrie - deschiderea anului universitar 2020-2021 la Academia de Studii Economice din Bucuresti

Luni, 28 septembrie a. c. , are loc deschiderea anului universitar 2020-2021 la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Festivitatea la nivelul universitatii va fi transmisa live, pe facebook-ul institutional, direct din Aula Magna a Palatului ASE, intre orele 10:00 -11:00. Vor urma festivitatile pe facultati, conform programului afisat pe site-ul institutional www. ase. ro. Acestea vor putea fi urmarite live pe paginile de Facebook si vor fi urmate de sesiuni interactive pe platforma Zoom, in care studentii din anul I vor avea posibilitatea de a-si cunoaste profesorii si colegii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )