Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se accelereaza drumul spre casa al lui Radu Mazare: Conditiile pentru extradarea sunt intrunite. Dosarul va fi trimis in Madagascar in doua zile

Adevărul Adevărul,
Se accelereaza drumul spre casa al lui Radu Mazare: Conditiile pentru extradarea sunt intrunite. Dosarul va fi trimis in Madagascar in doua zile

Procedura de extradare a lui Radu Mazare din Madagascar inainteaza cu inca un pas. Instanta a decis ca sunt intrunite toate conditiile pentru a cere extradarea fostului primar, prins acum doua zile in Madagascar. in plus, intr-o declaratie de presa,ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a sustinut ca va accelera procesul de trimitere a documentelor catre autoritatile din Madagascar. continuă pe Adevărul

Se accelereaza drumul spre casa al lui Radu Mazare: Conditiile pentru extradarea fostului edil sunt intrunite

Procedura de extradare a lui Radu Mazare din Madagascar inainteaza cu inca un pas. Instanta a decis ca sunt intrunite toate conditiile pentru a cere extradarea fostului primar, prins acum doua zile in Madagascar. Documentele trebuie sa ajunga la Ministerul Justitiei.

Curtea de Apel analizeaza daca sunt intrunite conditiile extradarii lui Radu Mazare

Curtea de Apel Bucuresti analizeaza, la solicitarea Politiei Romane, daca sunt intrunite conditiile extradarii din Madagascar a fostului primar al municipiului Constanta Radu Mazare, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Ana Birchall, despre extradarea lui Radu Mazare: Asteptam documentele de la instanta de judecata / Curtea de Apel Bucuresti analizeaza daca sunt intrunite conditiile extradarii (surse)

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat, miercuri seara, ca institutia pe care o conduce poate demara procedura de extradare a lui Radu Mazare din Madagascar doar dupa ce instanta competenta va dispune o asemenea decizie si va remite documentele.

Radu Mazare, unda verde pentru extradarea din Madagascar: Curtea de Apel Bucuresti a decis ca sunt intrunite toate conditiile pentru ca fostul edil sa fie adus acasa

Radu Mazare poate fi extradat. Dupa aproape 30 de ore de la retinerea lui, Curtea de Apel Bucuresti a decis ca sunt intrunite toate conditiile pentru ca fostul edil sa fie adus acasa, informeaza B1.

incepe procedura de extradare a lui Radu Mazare: ce a decis Curtea de Apel Bucuresti

Oficialii de la Bucuresti, in frunte cu Ministerul Justitiei, pot incepe procedura de extradare a lui Radu Mazare. Fostul primar al Constantei a fost arestat, miercuri, in Madagascar. Ministerul Justitiei a trimis catre judecatorii Curtii de Apel Bucuresti o solicitare privind conditiile in care poate fi adus in tara Radu Mazare. Procedura de extradare nu [] .

Cu cine era Radu Mazare cand a fost prins in Madagascar

Cand a fost prins, fostul edin de Constanta, Radu Mazare era cu iubita sa oficiala, creatoarea de moda Roxana Valentina Mihalache 32 de ani), din Constanta. Femeia detine Casa de Paluggio.

Cine este si cum arata Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazare. Ce facea cand fostul edil era retinut

Iubitei lui Radu Mazare i-a revenit, deocamdata, sarcina de a avea grija de complexul turistic pe care-l detine fostul edil al Constantei in Madagascar. Numele ei este Roxana Mihalache si e impreuna cu Mazare de mai multi ani. Iubita lui Radu Mazare n-a vrut niciodata sa fie prea mult in atentia presei, chiar daca este [] .

Radu Mazare, retinut in Madagascar! A fost condamnat in acelasi dosar cu Cristi Borcea

Radu Mazare a fost prins in Madagascar si retinut de autoritatile de acolo. Radu Mazare a fost condamnat in tara in doua dosare. Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a fost retinut de autoritatile din Madagascar, potrivit G4Media. El are o condamnare definitiva la noua ani de inchisoare cu executare si inca una, de aproape [] .

MAE roman stia ca Madagascar e gata sa-l extradeze pe Radu Mazare si nu a facut nimic

Ministerul Afecerilor Externe MAE) stia ca Madagascar e gata sa il extradeze pe Radu Mazare, sustine consulul general onorific al Madagscarului la Bucuresti. Serge Rameau a spus ca MAE nu a raspuns solicitarii oficiale cu privire la eliberarea unei copii dupa mandatul international de arestare. Dupa condamnarea domnului Mazare am fost convocat de ministrul de [] .

Ce le-a declarat iubita lui Radu Mazare politistilor din Madagascar. Cu ce se ocupa in exil

Iubita lui Radu Mazare a fost audiata de politistii din Madagascar, care au chemat-o sa dea detalii despre afacerile fostului primar. Ancheta in cazul afacerilor lui Radu Mazare a inceput imediat dupa arestarea lui. El a fost prins de autoritatile din Madagascar si pus in spatele gratiilor pentru o perioada de sase zile. in tot [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )