Libnet.ro
UNICEF

00:07

CE accepta angajamentele propuse de Transgaz in vederea facilitarii exporturilor de gaze naturale din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CE accepta angajamentele propuse de Transgaz in vederea facilitarii exporturilor de gaze naturale din Romania

Comisia Europeana a acceptat angajamentele propuse de Transgaz pentru a fi posibil exportul de gaze din Romania, acest lucru fiind un pas inainte catre o piata europeana unica a energiei, informeaza un comunicat al Executivului comunitar, dat vineri publicitatii. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana accepta angajamentele propuse de Transgaz pentru exportul de gaze naturale din Romania

Comisia Europeana anunta, vineri, ca accepta angajamentele propuse de Transgaz pentru exportul de gaze naturale din Romania. Transgaz s-a angajat sa puna la dispozitie capacitati in punctele de.

Comisia Europeana accepta angajamentele propuse de Transgaz

Comisia Europeana a anuntat ca a conferit angajamentelor propuse de Transgaz un caracter obligatoriu.

Romania va exporta gaze catre Ungaria si Bulgaria. Care sunt cantitatile anuale acceptate Comisia Europeana

Comisia Europeana a acceptat angajamentele propuse de Transgaz in vederea facilitarii exporturilor de gaze naturale din Romania catre Ungaria si Bulgaria.

Transgaz scapa de o investigatie a Comisiei Europene Conditia: Compania sa puna la dispozitie capacitati pentru exportul gazelor in Ungaria si Bulgaria

Comisia Europeana a acceptat angajamentele propuse de Transgaz in vederea facilitarii exporturilor de gaze naturale din Romania. Potrivit Comisiei, Transgaz va pune la dispozitia pietei capacitati semnificative de gaze naturale, in regim de capacitati ferme, pentru a fi exportate din Romania catre statele membre invecinate, in special catre Ungaria si Bulgaria. Astfel, Comisia a pus capat unei investigatii asupra companiei, declansata din cauza restrictionarii exporturilor de gaze naturale din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )