Libnet.ro
UNICEF

20:15

Accesoriile de la New York Fashion Week care au atras toate privirile

ADPM ADPM,
Accesoriile de la New York Fashion Week care au atras toate privirile

Nu doar tinutele vestimentare prezentate la New York Fashion Week au atras atentia publicului si a specialistilor din industria modei, ci si accesoriile purtate de modele pe timpul defilarilor. Iata cele mai interesante dintre acestea, fie ca vorbim de genti, incaltaminte sau bijuterii. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase rochii prezentate la New York Fashion Week

La New York Fashion Week s-au prezentat, pe langa creatii nonconformiste si, considerate de multi, ciudate, si outfituri obisnuite, cum este cazul rochiilor pe care le poti purta la evenimentele speciale, fara sa pari o fashionista neinteleasa. Iata cele mai frumoase modele prezentate.

Femei musulmane, vizate de tentative de incendiere in orasul american New York

Trei femei care purtau haine specifice musulmane au scapat nevatamate dupa ce au fost vizate de tentative de incendiere in orasul american New York, autoritatile suspectand ca incidentele sunt atacuri rasiste, informeaza NBC News, potrivit Mediafax.

Alte doua femei musulmane au fost victimele unui atac rasial in New York

Trei femei, care purtau haine traditionale musulmane, au scapat nevatamate dupa ce au fost vizate de tentative de incendiere, in New York, SUA, potrivit Mediafax. Autoritatile suspecteaza ca incidentele.

America, opera de arta din aur amplasata in toaleta unui muzeu din New York

Toaleta muzeului Guggenheim din New York detine, de vineri, un vas de WC din aur masiv, potrivit EuropaFM. Vasul este o opera de arta intitulata America siapartine artistului italian Maurizio.

Alegeri SUA 2016. Procurorul General din New York a lansat o investigatie impotriva Fundatiei Donald J. Trump

Procuratura New Yorkului a lansat o investigatie impotriva Donald J. Trump Foundation, o organizatie de caritate inregistrata pe numele candidatului republican la alegerile prezidentiale americane. Aceasta nu este prima ancheta care vizeaza o organizatie a miliardarului republican, care va ajunge in fata instantei intr-un dosar privind frauda comisa la Universitatea Trump, transmite DPA.

The New York Times: Rusia isi extinde influenta in Republica Moldova prin intermediul Bisericii Ortodoxe

Rusia incearca sa-si mentina influenta politica intr-un sir de state fragile, precum Republica Moldova, prin intermediul Bisericii Ortodoxe - scrie The New Yor Times intr-un amplu material publicat marti, 13 septembrie.

SUPERMOM: Un medic a atras toate privirile la un meci de fotbal american. Femeia a starnit admiratia tuturor cu gestul sau: N-am avut alta optiune (FOTO)

Meseria este bratara de aur. Asa spune un vechi proverb, iar asta a demonstrat si un medic care face voluntariat in fiecare luna la partidele echipei de fotbal Putnam City North, echipa a unui liceu.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )