Libnet.ro
UNICEF

17:00

Accesul intr-un oras din Romania a fost blocat de un mecanic care a oprit trenul pentru ca si-a depasit timpii de lucru

România Liberă România Liberă,
Accesul intr-un oras din Romania a fost blocat de un mecanic care a oprit trenul pentru ca si-a depasit timpii de lucru

Un mecanic de locomotiva a oprit voluntar trenul la intrarea in orasul Dumbrpveni, judetul Sibiu, motivand ca i-au expirat timpii de lucru. Traficul a fost deviat, iar accesul in oras a fost blocat timp de 40 de minute. continuă pe România Liberă

Accesul intr-un oras din Romania a fost blocat de un mecanic, care a oprit trenul, in semn de protest pentru ca si-a depasit timpii de lucru

Un mecanic de locomotiva a oprit voluntar trenul la intrarea in orasul Dumbrpveni, judetul Sibiu, motivand ca i-au expirat timpii de lucru. Traficul a fost deviat, iar accesul in oras a fost blocat timp de 40 de minute.

Histria, cel mai vechi oras din Romania, asteapta vremuri mai bune. Cetatea a fost intemeiata la mijlocul secolului al VII-lea i.e.n. si a fost locuita 1.300 de ani

Se spune ca noi, romanii, nu stim sa ne punem in valoare istoria. Avem dreptate. Unul dintre cele mai bune exemple este cel al primului oras din Romania: Histria, cel mai reprezentativ obiectiv al arheologiei clasice pe teritoriul Romaniei.

BCR BpL devine partener al Primului Centru de Cercetare a Conditiilor de Confort din Romania

BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL), anunta, intr-un comunicat trimis Redactiei, ca va sprijini activitatea EFdeN - Primul Centru de Cercetare a Conditiilor de Confort din Romania, in contextul in care Institutul National de Statistica atrage atentia ca 34% dintre gospodariile din mediul rural nu au grup sanitar, iar in cazul locuintelor din mediul urban procentul este de 8,5%, in timp ce 32% nu au baie/dus in interior.

FOTO + VIDEO. Explozie intr-o parcare din Liege. Mai multe cladiri au fost avariate, iar autoritatile au demarat o ancheta pentru a stabili cauzele incidentului

O masina a explodat, duminica seara, intr-o parcare din Liege, incident care a paralizat o parte a centrului orasului belgian Liege, au anuntat autoritatile, precizand ca mai multe persoane au fost evacuate.

Ea este cea mai frumoasa fetita din Romania?

Ea este cea mai frumoasa fetita din Romania? Multi considera acest lucru despre Noelle, copilul designerului Ingrid Vlasov si al modelului Marian Nedelcu. Iata cum arata minunatia de fetita si ce isi doreste sa devina cand va fi mare.

Salina Turda, cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania. Fosta mina este cea de-a doua din Europa ca numar de vizitatori

Salina Turda a devenit, oficial, cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania. Performanta este cu atat mai remarcabila cu cat, in urma cu un deceniu, aceasta nu exista decat ca un obiectiv turistic de importanta minora.

Rectorii a cinci universitati au decis sa se autosuspende, in semn de nemultumire fata de situatia invatamantului superior din Romania

Mai multi rectori au decis sa se autosuspende din Consiliul National al Rectorilor, ca reactie la situatia in care invatamantul superior din Romania se afla in prezent.

iSense: Ce canale de promovare folosesc companiile din Romania

Peste 60% dintre companiile din Romania folosesc ca principal canal de promovare internetul, arata un studiu realizat de compania iSense Solutions. In acelasi timp, 34% prefera pliantele/brosurile, tot 34% participa la targuri/conferinte si doar 22% se.

Ferrero a redus legaturile cu furnizorul din Romania

Compania italiana Ferrero Rocher a redus legaturile cu furnizorul din Romania, din cauza aspectelor semnalate in reportajul ziarului britanic The Sun, unde se prezinta situatia unei familii din orasul Carei, care si-ar pune copiii la munca si cate 13 ore pe zi la asamblarea unor oua de jucarie, transmite DPA.

ANAF cerceteaza trei grupuri de firme din Romania care au legatura cu scandalul Panama Papers

Directia Generala Antifrauda Fiscala are in curs de investigare trei grupuri distincte de societati din Romania in cadrul carora sunt analizate aspecte care au consecinte fiscale identificate in contextul scandalului international Panama Papers.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )