Libnet.ro
UNICEF

13:30

Accident in Bucuresti! O persoana este ranita, dupa ce doua tramvaie s-au ciocnit!

Antena3 Antena3,
Accident in Bucuresti! O persoana este ranita, dupa ce doua tramvaie s-au ciocnit!

Un barbat de peste 60 de ani a fost ranit usor si transportat la spital, dupa ce doua tramvaie s-au tamponat pe Bulevardul Vasile Milea, a anuntat, duminica, Brigada Rutiera Bucuresti. Conform sursei citate,. continuă pe Antena3

Doua tramvaie s-au ciocnit intr-o intersectie din Capitala. O persoana de 60 de ani a fost ranita

Accident intr-o intersectie din Capitala! Doua tramvaie s-au ciocnit in zona bulevardului Iuliu Maniu. Din pacate, o persoana a fost ranita. Cum s-a petrecut totul? Accident in Caoitala! Doua tramvaie s-au ciocnit intr-o intersectie Doua tramvaie s-au ciocnit, in cursul zilei de duminica, in zona bulevardului Iuliu Maniu. Vatmanii au fost testati de oamenii legii .

Alexandra Stan, implicata intr-un accident rutier: o persoana a fost ranita in urma impactului FOTO

Cantareata Alexandra Stan 30 de ani) a fost implicata intr-un accident rutier in Bucuresti, vineri, 19 iulie, in urma caruia a fost ranita o persoana.

ACCIDENT iN BUCURESTI! 2 TRAMVAIE S-AU CIOCNIT! BILANTUL VICTIMELOR

Un barbat de peste 60 de ani a fost ranit usor si transportat la spital, dupa ce doua tramvaie s-au tamponat pe Bulevardul Vasile Milea, a anuntat, duminica, Brigada Rutiera Bucuresti, transmite.

Liga 1: Dinamo - Craiova 0-2 Oltenii, punctaj maxim dupa doua etape - Partida a fost marcata de momentul in care Eugen Neagoe a lesinat pe banca de rezerve

Universitatea Craiova a invins-o pe Dinamo, scor 2-0, in etapa a doua a Ligii 1. Partida de pe Arena Nationala a fost marcata de momentul in care antrenorului Eugen Neagoe i s-a facut rau pe banca de rezerve, fiind apoi transportat cu ambulanta la spitalul Floreasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )