Libnet.ro
UNICEF

07:15

Un accident in care au fost ranite 14 persoane a avut loc in judetul Iasi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un accident in care au fost ranite 14 persoane a avut loc in judetul Iasi

Un numar de 14 persoane au fost ranite, astazi, dupa ce un microbuz de transport persoane si un TIR cu cereale s-au ciocnit in judetul Iasi, la fata locului intervenind mai multe edchipaje de pompieri si Ambulanta. continuă pe Ziarul Bursa

Galati: Doi morti si trei raniti intr-un accident in care au fost implicate doua autoturisme si o caruta

Doua persoane au decedat, iar alte trei au fost transportate, in noaptea de luni spre marti, in stare critica la Spitalul Municipal din Tecuci, dupa ce o caruta, un Mercedes Vito si un BMW au intrat in coliziune intre localitatile galatene Barcea si Draganesti, potrivit Agerpres.

Doi morti si doi raniti, in urma unui incident armat care a avut loc la un concert rap in Atlanta

Doua persoane au fost ucise si alte doua ranite, duminica noapte, in timpul unui incident armat care a avut loc la un concert rap care se desfasura la The Masquerade din Atlanta.

O EXPLOZIE PUTERNICA tocmai a avut loc! BILANTUL MORTILOR in urma TRAGEDIEI. Detalii de ULTIM MOMENT

O explozie puternica a avut loc ,marti dimineata, langa un post de securitate din centrul orasului Aden, Yemen. in urma tragediei, mai multi oameni au murit, si altii au fost.

Accident grav in Constanta. Doua persoane au murit dupa ce s-au izbit in garajul ISU Dobrogea - VIDEO

Doua persoane au murit in urma unui accident rutier ce a avut loc in noaptea de duminica spre luni, in centrul orasului Constanta, autoturismul in care se aflau izbindu-se de cladirea.

Explozie intr-un bloc din localitatea Moinesti. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, miercuri, dupa explozia unei butelii intr-un bloc cu patru etaje din localitatea Moinesti, judetul Bacau, doua fiind transportate la spital, iar cea de-a treia fiind inca.

Video Mai multe persoane au fost ranite, iar mai multe magazine au fost distruse de marocani la Bruxelles

23 de persoane au fost ranite, iar mai multe magazine si masini din centrul orasului Bruxelles au fost distruse, la cateva momente dupa calificarea marocului la Cupa Mondiala din Rusia, relateazaRTBF.

Cel putin 14 persoane au murit in urma inundatiilor din Grecia

Inundatiile puternice in urma ploilor torentiale au provocat moartea a cel putin 14 persoane si distrugeri in centrul Greciei, transmite BBCNews in pagina electronica.

VIDEO Inundatii puternice in Grecia. Cel putin 14 persoane au murit

Inundatiile puternice in urma ploilor torentiale au provocat moartea a cel putin 14 persoane si distrugeri in centrul Greciei, transmite BBCNews in pagina electronica. Orasele industriale Mandra, Nea Peramos si Megara, aflate la vest de capitala Atena, sunt cele mai grav afectate.

Care au fost ultimele cuvinte ale pilotilor inainte de prabusire, in cazul unora dintre cele mai mari tragedii aviatice

Calatoria cu avionul este cel mai sigur mijloc de transport, din punct de vedere statistic, probabilitatea unui accident cu victime fiind mult mai mare in cazul unui drum cu masina, cu trenul sau pe apa. Totusi, de-a lungul timpului au avut loc si numeroase tragedii aviatice, iar cutiile negre de la bordul avioanelor au inregistrat ultimele cuvinte ale pilotilor, inainte de prabusire.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )