Libnet.ro
UNICEF

08:00

Accident cumplit pe autostrada A1. Sapte persoane, intre care trei copii, au fost ranite. A fost solicitat elicopterul SMURD

Antena3 Antena3,
Accident cumplit pe autostrada A1. Sapte persoane, intre care trei copii, au fost ranite. A fost solicitat elicopterul SMURD

Sapte persoane au fost ranite, intre care trei copii, in urma unui accident produs, duminica dupa-amiaza, pe autostrada A1, in judetul Arad, traficul fiind blocat pe un sens de mers. Potrivit. continuă pe Antena3

Accident grav in Arad. Cinci raniti, intre care trei copii

Cinci oameni, intre care trei copii, au fost raniti intr-un accident rutier produs, in noaptea de vi.

Accident grav in Mehedinti. Patru persoane, dintre care trei minori, au fost raniti

Un accident rutier, soldat cu ranirea a patru persoane, dintre care trei minori, s-a produs joi dupa-amiaza, pe raza localitatii Devesel, informeaza reprezentantii IPJ Mehedinti. Un barbat in varsta de 37.

Accident cumplit pe autostrada A1 cu sapte raniti. A fost solicitat elicopterul SMURD

Sapte persoane au fost ranite, intre care trei copii, in urma unui accident produs, duminica dupa-amiaza, pe autostrada A1, in judetul Arad, traficul fiind blocat pe un sens de mers. Potrivit.

FOTO VIDEO Luxemburgul, lovit de o tornada masiva Sapte persoane au fost ranite

Sapte persoane au fost ranite vineri, dintre care una grav, in urma trecerii unei tornade prin sud-vestul Luxemburgului, care a provocat si multe pagube materiale, potrivit unui nou bilant al autoritatilor, relateaza Agerpres, citand AFP.

Accident cumplit la Tulcea, cu un microbuz: Planul rosu de interventie a fost activat

Un microbuz cu persoane s-a rasturnat in afara partii carosabile. joi, pe DJ 222F, Ostrov-Daeni, in judetul Tulcea, fiind activat Planul rosu de interventie. in momentul de fata nu se cunoaste numarul.

Accident cumplit pe Dealul Hategului: doi oameni au murit dupa ce au intrat cu masina intr-un cap de pod

Doi oameni au murit intr-un accident rutier petrecut sambata, pe Dealul Hategului DN 66), dupa ce masina cu care se deplasau a fost scapata de sub control.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2678 seconds )