Libnet.ro
UNICEF

18:30

Accident CUMPLIT in Capitala, in urma cu putin timp: O masina a intrat DIN PLIN intr-o statie STB. Bilantul VICTIMELOR (FOTO)

B1 B1,
Accident CUMPLIT in Capitala, in urma cu putin timp: O masina a intrat DIN PLIN intr-o statie STB. Bilantul VICTIMELOR (FOTO)

Un sofer care conducea un bolid de lux a spulberat, sambata, doi pietoni la Arcul de Triumf, din Bucuresti! Soferul a pierdut controlul volanului si a intrat in statia de autobuz, pe care a distrus-o in. continuă pe B1

Un microbuz S-A RASTURNAT in urma cu putin timp! Pasagerii, iesiti prin geam (VIDEO)

Alerta in Maramures. Un microbuz plin cu pasageri s-a rasturnat pe DN 18, pe raza localitatii Moisei, in urma cu putin timp. Potrivit primelor informatii, soferul unui microbuz a pierdut controlul.

Doi pietoni au fost raniti intr-un accident in Bucuresti dupa ce o masina a intrat intr-o statie de autobuz

Doua persoane care asteptau in statia de autobuz din zona Arcului de Triumf au ajuns la spital sambata, dupa ce soferul unui automobil a pierdut controlul si a intrat intr-un refugiu.

Soc total: I S-A DESCHIS operatia! Anuntul de COSMAR facut de vedeta in urma cu putin timp. Fanii aprind lumanari...

Pana sa recurga la operatia de micsorarea stomacului, Ozana Barabancea a incercat toate dietele posibile si, cu toate acestea, nu a reusit sa slabeasca absolut deloc!in mare secret, in iulie.

E oficial: Rusii BLOCHEZA Bucurestiul! Anuntul facut de autoritati in urma cu putin timp

Traficul rutier va fi restrictionat pe Soseaua Pipera, in sectorul 1, in zona Cimitirului Memorial al Eroilor Sovietici, joi, 21 februarie, in intervalul orar 09. in aceasta perioada, Ambasada.

SOC in muzica populara! Este vorba despre IRINA LOGHIN! Anuntul, facut in urma cu PUTIN TIMP

Marea artista de muzica populara, Irina Loghin, a implinit, marti, 80 de ani.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )