Libnet.ro
UNICEF

14:15

Accident cumplit in judetul Neamt. O persoana a murit, iar alte doua, printre care un copil sunt in coma

Antena3 Antena3,
Accident cumplit in judetul Neamt. O persoana a murit, iar alte doua, printre care un copil sunt in coma

Un barbat a murit, iar copilul lui de 11 ani si sotia sunt in coma. Este bilantul unui teribil accident care a avut loc in judetul Neamt. Doua masini s-au izbit frontal, iar vinovat, spun martorii,. continuă pe Antena3

Neamt: Un barbat a murit si alte trei persoane, printre care si copil, ranite intr-un accident rutier

Un barbat a murit, iar alte trei persoane, printre care si un copil, au fost ranite in urma unui accident petrecut duminica in judetul Neamt, in evenimentul rutier fiind implicate doua autoturisme.

Accident cumplit in judetul Arges. Un barbat de 31 de ani a murit

Un barbat de 31 de ani si-a pierdut viata sambata seara, in urma unui accident teribil care a avut loc pe DN 67B Pitesti- Vedea, judetul Arges. Potrivit Centrului Infotrafic, din cadrul.

Incendiu violent intr-un bloc din Filiasi: o persoana a murit si alte cinci au ajuns la spital

Un incendiu violent a izbucnit joi noapte in Filiasi, judetul Dolj, in urma caruia un barbat a murit, iar alte 25 de persoane, printre care si 5 copii, au fost evacuate.

El este tanarul politician roman care a murit intr-un accident cumplit. Nu a avut nicio sansa! FOTO

Liviu Paunoiu este tanarul politician roman care a murit intr-un accident cumplit petrecut sambata searala Poiana Lacului. Doua autoturisme s-au facut praf in urma unei coliziuni directe si un.

FOTO VIDEO Sase persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite ntr-un club din Italia, n timpul unui concert

Sase persoane au murit, iar alte peste 100 au fost ranite, 10 dintre ele grav, dupa ce mai multe persoane s-au imbulzit la iesire, dupa un eveniment care a creat panica intr-un club din Italia, au anuntat oficialii, scrie BBC.

Accident cumplit pe DN15, in judetul Neamt. Un mort si trei raniti

O persoana a decedat si trei au fost ranite duminica in coliziunea dintre doua autoturisme, pe DN15, in orasul Roznov, potrivit informatiilor date de purtatorul de cuvant al ISU Neamt, capitanul Andrei.

Accident CUMPLIT in Bacau: O masina S-A RUPT iN DOUA! Bilantul VICTIMELOR

O persoana a murit in urma unui tragic accident produs luni dimineata, in jurul orei 4:30, in judetul Bacau. Autovehiculul in care se afla a intrat intr-un pom, aflat pe marginea drumului. Alti trei.

Accident cumplit in Suceava. Cinci tineri au murit pe loc, dupa ce masina lor a intrat sub un TIR

Cinci tineri si-au pierdut viata duminica dimineata dupa ce masina in care se aflau s-a facut praf sub un tir inmatriculat in Turcia. Nenorocirea s-a inregistrat in jurul orei 2. 00, pe raza localitatii.

Incendiu puternic in Dolj! O persoana a murit si alte cinci au fost intoxicate cu fum - VIDEO

A fost panica noaptea trecuta, intr-un bloc din Filiasi dupa ce un incendiu de proportii a izbucnit intr-un imobil cu 4 etaje. Un barbat murit pe loc si alte zeci de persoane printre care si copii, au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )