Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident CUMPLIT! Mai multe masini de pompieri au fost IMPLICATE! BILANT de ultim moment

B1 B1,
Accident CUMPLIT! Mai multe masini de pompieri au fost IMPLICATE! BILANT de ultim moment

Accident cumplit la Barlad! Incidentul a avut loc dupa ce o asistenta medicala a tras prea tare de volan, vrand sa faca loc unor masini de pompieri, pe DN 11 A. in urma acestei manevre soferita a iesit de. continuă pe B1

Mai multe animale domestice au fost ucise de un singur urs, intr-o localitate din Arges. Oamenii sunt disperati

Oi, porci si capre si alte animale din gospodariile localnicilor si stanele de la Valea Urdii, judetul Arges, au fost sfasiate, luna aceasta, de unul si acelasi urs care da tarcoale satelor din comuna.

Accident cumplit in Ungaria. Doua vehicule din Romania au fost implicate. Sunt mai multe victime

Zece persoane au fost ranite, pe o sosea din Ungaria, intr-un accident in care au fost implicate trei vehicule - un microbuz si un autoturism inmatriculate in Romania si o masina din Slovacia, anunta.

Prahova: Patru persoane, intre care un minor, ranite intr-un accident in care au fost implicate trei autoturisme

Un accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme s-a produs, vineri dupa-amiaza, pe DN 1, in zona orasului prahovean Baicoi, patru persoane, intre care un minor, fiind ranite. Traficul pe DN 1 nu a fost afectat in urma accidentului.

Cum va arata balanta energetica a Romanei in urmatorii ani: Vom produce mai multe gaze, dar scad carbunele si petrolul

Romania va produce mai multe gaze, dar va scadea productia de carbune si petrol, la orizontul anului 2021, estimeaza Comisia Nationala de Strategie si Prognoza CNSP), intr-o prognoza a balantei energetice a tarii.

Peste 1.200 locuri de munca, vacante prin reteaua EURES. in ce state sunt cele mai multe posturi, ce meserii se cauta

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 1. 283 de locuri de munca vacante. Cele mai multe sunt vacante in Olanda si Germania.

Mai multe companii promit clientilor reduceri dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in prima instanta

Mai multe companii din Romania promit clientilor reduceri dupa condamnarea, in prima instanta, a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman. O agentie de turism ofera o reducere de 3,6%.

Sediul PSD Mures, vandalizat cu mai multe borcane cu gem. Nu ntelegem acest mod violent de a ti exprima opinia politica

PSD Mures a anuntat pe Facebook ca sediul partidului a fost vandalizat in noaptea de joi spre vineri cand persoane necunoscute au aruncat cu borcane cu gem in reclama amplasata deasupra intrarii. Nu intelegem acest mod violent de a iti exprima opinia politica, simpatia sau antipatia pentru o anumita formatiune, comenteaza reprezentantii PSD Mures pe Facebook.

Lidia Fecioru si Pilda Zilei: Cei care nu te mai suna n-au fost niciodata prieteni.

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse pilda zilei. M-am gandit ca daca tot a fost nebunie cu iesitul in strada, prietenii s-au despartit din cauza politicii. Le spun asa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )