Libnet.ro
UNICEF

09:15

Accident cumplit in Olt. Fata de 18 ani lovita in plin in apropierea trecerii de pietoni

Antena3 Antena3,
Accident cumplit in Olt. Fata de 18 ani lovita in plin in apropierea trecerii de pietoni

O fata in varsta de 18 ani a murit luni seara, dupa ce a fost lovita de un autoturism in apropierea unei treceri de pietoni din comuna Coteana, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt, Alexandra Dicu. continuă pe Antena3

Pariul lui Darren Cahill: jucatorul de doar 18 ani pe care il vede in Top 10 pana la finalul lui 2020

Darren Cahill anunta ascensiunea in Top 20 mondial a unui tenismen de doar 18 ani, pana la finalul anului. Antrenorul australian al Simonei Halep a pus ochii pe Yannick Sinner, castigatorul Next Gen Finals 2019 - un Turneu al Campionilor pentru jucatorii de sub 21 de ani. Australianul nu exclude nici posibilitatea ca Sinner sa ajunga intre primii zece jucatori ai lumii inca din 2020.

O tanara si-a pierdut viata intr-un accident rutier, in judetul Olt. Un barbat de 24 ani a lovit-o in apropierea unei treceri pentru pietoni

Un accident rutier grav a avut loc luni, 17 februarie 2020, in localitate Coteana, o tanara in varsta de 18 ani fiind lovita de o masina condusa de un tanar de 24 ani, impactul fiindu-i fatal fetei.

Povestea tragica a Mihaelei Miloiu, fata de 18 ani traficata si omorata la Lausanne. Pentru naivitatea ei si pentru greselile altora, Mihaela a platit cu propria viata!

Mihaela Miloiu a trait un adevarat cosmar inainte de a fi ucisa, departe de casa si de familie, iar povestea ei tragica a ajuns sa fie cunoscuta peste hotare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )