Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident cumplit la un targ din Statele Unite. Mai multe persoane au fost aruncate dintr-un carusel - VIDEO

Antena3 Antena3,
Accident cumplit la un targ din Statele Unite. Mai multe persoane au fost aruncate dintr-un carusel - VIDEO

O persoana si-a pierdut viata si mai multe au fost ranite miercuri noaptea, in urma unui accident care a avut loc la un carusel de la Targul de Stat al Ohio din localitatea Columbus, potrivit. continuă pe Antena3

Jaf armat intr-o cafenea din Statele Unite. Reactia incredibila a casierei - VIDEO

Un barbat inarmat cu un pistola intrat intr-o cafenea din Fresno, California. Hotul avea si o punga de plastic in care i-a spus casierei sa bage toti banii din casa, insa femeia nici nu s-.

Presedintele Donald Trump se indoieste ca Rusia s-ar fi implicat in alegerile prezidentiale din Statele Unite

Noul director de comunicare al presedintelui american Donald Trump, Anthony Scaramucci, se indoieste in continuare ca Rusia s-ar fi implicat in alegerile prezidentiale din 2016.

VIDEO Tragedie pe o autostrada din Statele Unite: Patru persoane au murit in urma prabusirii unui avion de mici dimensiuni

Patru persoane au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit pe o autostrada din Utah, in vestul Statelor Unite.

Accident cumplit in statiunea 2 Mai. Un politist a murit in misiune, iar un jandarm a fost ranit grav

Un politist aflat in misiune si-a pierdut viata noaptea trecuta, intr-un grav accident rutier produs in statiunea 2 Mai, aproape de Vama Veche. Masina in care patrula agentul,.

Efectul revolutiei petrolului de sist: Statele Unite au devenit cel mai mare exportator net de carburanti. Trump vrea sa ajute si mai mult sectorul pentru a ajunge la o dominatie energetica globala

Anul trecut, Statele Unite au devenit cel mai mare exportator net de combustibili, un efect al cresterii spectaculoase a productiei interne ce are loc continuu din 2010 - cand a inceput revolutia petrolului de sist - si pana acum, noteaza Reuters.

UPDATE Efectul revolutiei petrolului de sist: Statele Unite au devenit cel mai mare exportator net de carburanti. Trump vrea sa ajute si mai mult sectorul pentru a ajunge la o dominatie energetica globala

Anul trecut, Statele Unite au devenit cel mai mare exportator net de combustibili, un efect al cresterii spectaculoase a productiei interne ce are loc continuu din 2010 - cand a inceput revolutia petrolului de sist - si pana acum, noteaza Reuters.

Probleme pe aeroportul Otopeni! Mai multe curse aeriene au intarzieri de zeci de minute

Mai multe curse aeriene de pe aeroportul Otopeni au intarzieri. Valentin Ioradche, purtator de cuvant al aeroportului, a declarat la Realitatea TV ca incepand cu ora 13, mai multe curse.

Furtuna a facut prapad la Galati. Mai multe masini au fost luate de apa, iar strazile sunt inundate

Mai multe masini au fost luate de apa, iar strazile sunt inundate, in Galati, din cauza ploilor torentiale torentiala de o ora si jumatate, potrivit Mediafax.

Un turist cu mai multe rani la cap, salvat in masivul Retezat

Un barbat de 49 de ani, din Bucuresti, a suferit mai multe rani la cap dupa ce a alunecat joi dupa-amiaza pe un traseu din apropierea lacului Zanoaga, din masivul Retezat, pentru ajutorarea victimei intervenind doua grupe de salvamontisti de la refugiile Zanoaga si Gura Zlata.

Patronul echipei Dinamo, Ionut Negoita, a fost executat silit pentru o datorie de peste un milion de euro. Omul de afaceri a ramas si fara mai multe terenuri

Patronul echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, Ionut Negoita, a fost executat silit de Banca Transilvania pentru o datorie de peste un milion de euro, el pierzand o vila si mai multe terenuri, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.213 seconds )