Libnet.ro
UNICEF

07:15

Accident CUMPLIT in Turcia: Cel putin 15 oameni au murit, iar alti 50 au fost raniti (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Accident CUMPLIT in Turcia: Cel putin 15 oameni au murit, iar alti 50 au fost raniti (FOTO, VIDEO)

Imagini terifinate pe o autostrada din Turcia. Cel putin 15 imigranti clandestini au murit si alti 50 au fost raniti dupa ce microbuzul in care se aflau a fost implicat intr-un grav accident. continuă pe B1

Accident rutier deosebit de grav. 15 oameni au murit si 20 au fost raniti. Cine sunt victimele

Un accident rutier deosebit de grav, in urma caruia cel putin 15 oameni au murit si 20 au fost raniti, s-a produs in sud-estul Turciei. Accidentul s-a produs la granita cu Iranul, iar victimele sunt migranti care intrasera ilegal in Turcia. Accident rutier cu 15 morti si 20 de raniti Un microbuz in care se .

VIDEO Incendierea de la studioul de animatie din Kyoto: Cel putin 33 morti, zeci de raniti

Cel putin 33 oameni au murit si zeci sunt fie raniti, fie dati disparuti in incediul provocat joi de un atacator la un studio de animatie din orasul japonez Kyoto, transmite Reuters. 26 Bilantul de la acest moment este de 33 de persoane decedate, spun fortele de interventie, care au precizat ca au incheiat cercetarea cladirii incendiate.

UPDATE VIDEO Japonia: Cel putin 23 de persoane au murit dupa ce un barbat a dat foc sediului unui studio de animatie din Kyoto

Cel putin 23 de persoane au murit in ceea ce este suspectat a fi un incendiu provocat de un barbat la un studio de animatie in Kyoto, Japonia, au informat oficialii locali, citati de BBC.

Accident CUMPLIT de munca la Complexul Energetic Oltenia! Au cazut in gol de la 6 metri

Accident cumplit la Cariera miniera Rosiuta, din Complexul Energetic Oltenia. Doi mineri, de 52, respectiv 42 de ani, sef de echipa si lacatus mecanic, au fost raniti, cazand de la o inaltime de 6 metr.

Tragedie de proportii in Japonia! Cel putin 10 morti si 30 de raniti in urma unui incendiu izbucnit la un studio de animatie

Cel putin 10 persoane au murit si alte peste 30 au fost ranite intr-un incendiu presupus a avea origine criminala care a izbucnit intr-un studio de animatie din Kyoto, vestul Japoniei, au anuntat joi pompierii ni.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )