Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident deosebit de grav in Olt. Trei persoane au murit

Antena3 Antena3,
Accident deosebit de grav in Olt. Trei persoane au murit

Trei persoane au murit si doua au fost ranite in urma unui accident rutier produs marti in localitatea Redea, la fata locului intervenind si un elicopter SMURD care va transporta unul dintre raniti, un baiat. continuă pe Antena3

Accident grav in Olt! Trei persoane au murit, iar alte doua sunt ranite grav. Un elicopter SMURD intervine la fata locului

Accident grav in judetul Olt. Trei persoane au murit, iar alte doua sunt grav ranite dupa ce un taxi a intrat intr-un stalp de pe marginea drumului. Elicopterul SMURD Craiova a ajuns in zona pentru preluarea.

UPDATE-VIDEO Accident rutier grav pe un drum din Olt. Trei persoane au decedat, doua au ajuns la spital in stare grava

Un grav accident rutier s-a petrecut pe un drum din judetul Olt, echipajele de prim ajutor intervenind la fata locului.

Accident rutier grav pe un drum din Olt. Trei persoane au decedat

Un grav accident rutier s-a petrecut pe un drum din judetul Olt, echipajele de prim ajutor intervenind la fata locului.

Spania: Trei persoane au murit in urma prabusirii unui avion

Trei persoane au murit in Spania dupa prabusirea unui avion de mici dimensiuni. Avionul a pornit de la Cascais, in Portugalia, si se indrepta spre aeroportul international Reus din nord-vestul Spaniei,.

Accident grav in Olt. Cinci persoane au fost ranite

Cinci persoane cu varste cuprinse intre 34 si 63 de ani au ajuns la spital, sambata dupa-amiaza, dupa ce soferul unei masini a incercat sa vireze la stanga fara sa se asigure, in comuna Rotunda din.

Trei persoane, retinute pentru ca au prejudiciat statul cu circa 8 milioane de lei

Fortele de ordine din Republica Moldova au retinut trei persoane, cu varste cuprinse intre 31 - 40 de ani, care sunt factori de decizie ai unor intreprinderi, suspectate de evaziune fiscala in proportii deosebit de mari. in perioada anului 2015 - pana in prezent, acestia au cauzat bugetului public national cu circa 8 milioane de lei.

Olt: Cinci persoane, ranite intr-un accident rutier

Cinci persoane cu varste cuprinse intre 34 si 63 de ani au fost ranite in judetul Olt, intr-un accident rutier produs intre un autoturism si o autoutilitara. La locul accidentului s-au deplasat.

Accident rutier grav in aceasta dimineata. Cinci victime, dintre care doi morti

Cinci persoane au fost implicate, duminica dimineata, intr-un accident rutier care a avut loc la iesirea din Lugoj spre Caransebes, soldat cu cinci victime, dintre care doi morti. Toti supravietuitorii au fost tr.

Accident cu trei persoane ranite in municipiul Targu Jiu

Trei autoturisme au fost implicate intr-un accident rutier, care a avut loc astazi, pe strada Ana Ipatescu, din municipiul Targu Jiu.

Autocar cu 30 de pasageri, implicat intr-un accident in Arges. Mai multe persoane au fost ranite

Un autocar cu 30 de pasageri, intre care 13 copii, a fost implicat, duminica, intr-un accident in comuna Draganu din judetul Arges. in urma impactului dintre autocar si o masina, trei persoane au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )