Libnet.ro
UNICEF

20:30

Accident feroviar in Egipt: Cel putin 36 de morti si 100 de raniti (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Accident feroviar in Egipt: Cel putin 36 de morti si 100 de raniti (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Un purtator de cuvant din Ministerul Sanatatii din Egipt a dat publicitatii un nou bilant care indica existentaa 36 de morti si cel putin 100 de raniti. Un. continuă pe B1

FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav in Egipt. Cel putin 36 de persoane au murit si 123 au fost ranite

Cel putin 36 de persoane au murit si 123 au fost ranite, dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit in nordul Egiptului, potrivit oficialilor din domeniul sanatatii.

Cel putin 36 de morti, in urma unui accident rutier in China

Cel putin 36 de oameni, dintre care doi copii, au murit, iar alti 13 au fost raniti, dupa ce un autocar a intrat in zidul unui tunel din China, relateaza BBC News.

Cel putin 36 de morti, in urma unui accident rutier in China

Cel putin 36 de oameni, dintre care doi copii, au murit, iar alti 13 au fost raniti, dupa ce un autocar a intrat in zidul unui tunel din China, relateaza BBC News, citat de News. ro.

Accident feroviar in Egipt: Cel putin 21 de morti si 55 de raniti (FOTO, VIDEO)

Un accident feroviar serios a avut loc in localitatea Alexandria din Egipt soldandu-se cu mai multe decese si numeroase persoane ranite. Cel putin 21 de morti si 55 de raniti, arata unp.

Autocarul groazei. Cel putin 36 de morti si 13 raniti intr-un accident rutier produs in China

Cel putin 36 de oameni au murit si alti 13 au fost raniti intr-un accident ce a avut loc joi noaptea pe o autostrada din provincia Shaanxi din nord-vestul Chinei, au precizat autoritatile locale.

China: Cel putin 36 de morti si 13 raniti, intr-un accident de autocar

Cel putin 36 de oameni au murit si alti 13 au fost raniti intr-un accident ce a avut loc joi noaptea pe o autostrada din provincia Shaanxi din nord-vestul Chinei, au precizat autoritatile locale vineri.

Bilantul seismului din China a ajuns la cel putin 13 morti si 175 de raniti

Bilantul seismului de ieri, din provincia Sichuan, aflata in sud-vestul Chinei, a crescut la cel putin 13 morti, in timp ce 175 de oameni au fost raniti, potrivit BBC News. Autoritatile au avertizat ca bilantul ar putea creste in continuare.

UPDATE Accident tragic in Egipt. Cel putin 36 de persoane au murit dupa o coliziune intre doua trenuri

Autoritatile egiptene au revizuit bilantul la 36 de morti, dupa ce doua trenuri cu pasageri s-au ciocnit frontal in localitatea Alexandria, situata pe malul Marii Mediterane, transmite DPA.

Accident tragic in Egipt. Cel putin 25 de persoane au murit dupa o coliziune intre doua trenuri

Autoritatile egiptene au anuntat ca 25 de persoane si-au pierdut viata si alte 65 au fost ranite, dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit in Alexandria, un oras-port de pe malul Marii Mediterane, transmite Reuters.

FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav in Egipt. Peste 20 de persoane ar fi murit, iar 55 au fost ranite

Cel putin 20 de persoane au murit si alte zeci au fost ranite, dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit in nordul Egiptului, potrivit oficialilor din domeniul sanatatii.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )