Libnet.ro
UNICEF

23:45

ACCIDENT FEROVIAR in Romania! E panica totala! Detalii de ultima ora

B1 B1,
ACCIDENT FEROVIAR in Romania! E panica totala! Detalii de ultima ora

Un incident feroviar a avut loc marti la o trecere peste calea ferata de la iesirea din localitatea Rasnov. Un autoturism a fost acrosat de tren, accidentul soldandu-se fara victime. Potrivit IPJ. continuă pe B1

Cutremur puternic in Romania! Specialistii, in alerta! Aparatele au fost date peste cap! Detalii de ULTIMA ORA

Un cutremur semnificativ a avut loc luni seara in Romania. INFP a revizuit magnitudinea si adancimea seismului produs in zona seismica Vrancea, judetul Buzau. Astfel, seismul ar fi avut.

Viorica Dancila, la final de mandat. Declaratii de ultima ora, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Viorica Dancila a ajuns la final de mandat. Aceasta a facut primele declaratii, dupa ce a fost investit Guvernul Orban. Dancila a profitat de prilej si le-a transmis romanilor un mesaj important. Viorica Dancila, la final de mandat. Romania are un nou Guvern Saptamana a inceput cu mari emotii pentru Ludovic Orban! in urma sedintei .

Lovitura pentru Elena Udrea! I s-a pus sechestru pe avere. Decizie de ultima ora

Urmeaza o perioada grea pentru Elena Udrea. A inceput judecarea pe fond si i-a fost pus sechestru pe avere. Decizie de ultima ora! incepe judecata in dosarul Hidroelectrica. Inculpati: Elena Udrea si Dan Andronic Judecatorii au constatat legalitatea rechizitoriului intocmit de Directia Nationala Anticoruptie. Oamenii legii au decis inceperea judecatii in dosarul Hidroelectrica, in care .

Noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani! Ce se intampla cu pensiile si salariile

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei. in componenta se afla Victoria Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii. Oficialul a preluat fraiele si a facut deja un anunt despre pensii si salarii. Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani Guvernul Orban a fost investit, luni, 4 noiembrie, .

Informatie de ultima ora! Prezenta la vot, pana la ora 18:00, in Republica Moldova

Peste 32% dintre alegatorii din municipiul Chisinau s-au prezentat la urne, pana la ora 18:00, cu pr.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )