Libnet.ro
UNICEF

00:07

Accident grav pe DN 1. O persoana a murit, traficul este ingreunat

Antena3 Antena3,
Accident grav pe DN 1. O persoana a murit, traficul este ingreunat

Traficul rutier se desfasoara pe o singura banda pe DN 1, in apropierea localitatii Saliste, unde o persoana a murit si alte doua sunt ranite in urma unui accident de circulatie, potrivit. continuă pe Antena3

Autoutilitara in flacari pe Autostrada Soarelui, traficul este ingreunat

O autoutilitara a luat foc duminica, in jurul orei 12. 00, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers dinspre Constanta catre Bucuresti, fara sa fie persoane ranite, insa traficul a fost oprit pentru cateva minute, iar la ora transmiterii acestei stiri se desfasoara cu dificultate, anunta News. ro.

Accident grav! O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, din cauza unei depasiri nereusite

O persoana a decedat, iar alte trei au fost duse la spital pentru ingrijiri medicale in urma unui accident rutier care a avut loc miercuri dupa amiaza, la iesirea din localitatea Ciohorani spre Hanul.

Grav accident in judetul Galati. Un barbat a murit, altul este in stare grava

Un barbat a murit, iar un tanar a ajuns in stare grava la spital in urma unui accident rutier petrecut la marginea municipiului Tecuci, se arata intr-un comunicat de presa transmis luni.

Accident grav de circulatie in judetul Iasi: O persoana a decedat si 5 sunt ranite (FOTO)

Un grav accident rutier s-a produs in comuna ieseana Ciohorani. Trei autoturisme marca Ford, VW si un Logan al operatorului ApaVital, au fost implicate intr-un accident rutier grav pe drumul european E 85.

Accident grav pe o trecere de pietoni: un sofer a fugit dupa ce a dat cu masina peste o femeie si fiica sa de doi ani

Un accident rutier grav s-a petrecut pe o trecere de pietoni din municipiul Vulcan. O tanara de 31 de ani si fiica sa au fost lovite de masina, iar la scurt timp soferul care a provocat accidentul a fugit de la locul faptei. Este cautat de politisti.

Accident grav la prima ora a diminetii in localitatea Draguseni. Ciocnirea dintre masini a trezit vecinii

Un accident frontal extrem de puternic i-a trezit pe locuitorii de pe strada principala din localitatea Draguseni. Soferii celor doua masini implicate au scapat fara rani grave.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )