Libnet.ro
UNICEF

11:30

Accident grav pe DN 67D. Trei persoane, intre care si seful Politiei Targu-Jiu, au fost ranite

România Liberă România Liberă,
Accident grav pe DN 67D. Trei persoane, intre care si seful Politiei Targu-Jiu, au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, sambata, pe DN 67D, in zona localitatii Rasovita, intr-un accident in care au fost implicate trei masini. Unul dintre raniti este seful Politiei municipiului Targu-Jiu, Nicolae Negrea, care se afla intr-o masina condusa de o agenta din cadrul Sectiei de Politie Rurala. continuă pe România Liberă

Accident grav in Gorj ! Trei persoane sunt GRAV ranite (FOTO)

Un accident rutier s-a intamplat sambata in zona localitatii Rasovita, din judetul Gorj, unde trei masini s-au ciocnit pe DN 67 D, potrivit agerpres. ro. Printre raniti se afla si.

Accident grav pe Bulevardul Kiseleff din Capitala. Trei persoane au fost ranite

Un accident grav a avut loc, joi dimineata, pe Bulevardul Kiseleff intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei, din Bucuresti, potrivit adevarul. ro. in urma accidentului, trei persoane au suferit rani.

Accident in Capitala! Patru persoane au ajuns de urgenta la spital

Un accident grav s-a produs pe soseaua Oltenitei, din Capitala. O soferita ar fi vrut sa vireze la stanga intr-o benzinarie, dar a trecut linia dubla continua si s-a ciocnit violent cu o.

O explozie extrem de puternica a distrus un apartament in Botosani. Trei persoane au fost grav ranite

Un apartament dintr-un bloc de locuinte din municipiul Botosani a sarit in aer. Explozia a fost atat de puternica incat a lasat fara geamuri institutiile din imprejurimi si a improscat pe o raza de cateva sute de metri cu pietre si resturi metalice. in urma exploziei, trei persoane au fost transportate de urgenta la spital, iar altele 20 au fost evacuate.

Accident grav in Arges! Un barbat se afla in coma, dupa ce a fost lovit de o ambulanta

Un accident grav a avut loc in urma cu putin timp in judetul Arges. Un barbat a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost lovit de o ambulanta. Totul s-a intamplat pe DN 65,.

Masina rasturnata pe Bulevardul Kiseleff din Capitala. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, joi, in Capitala dupa ce o masina s-a rasturnat pe Bulevardul Kiseleff intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei.

Furtuna Sebastian a ucis trei persoane in Germania

Cel putin trei persoane au murit miercuri in Germania in urma violentei furtuni Sebastian care afecteaza centrul si nordul Europei.

Atentat sinucigas la Kabul.Trei persoane au murit

Cel putin trei persoane, printre care un politist, au fost ucise si alte cinci au fost ranite intr-un atentat comis miercuri de un atacator-sinucigas langa un stadion de cricket din Kabul, a anuntat po.

Trei persoane au fost ranite, in urma unei explozii intr-un bloc din Botosani. Niciun apartament nu mai poate fi locuit

Trei persoane au fost ranite, vineri, in urma unei explozii intr-un bloc de apartamente din Botosani. Alti 20 de oameni au fost evacuati.

Trei persoane au fost ranite, in urma unei explozii intr-un bloc din Botosani

Trei persoane au fost ranite, vineri, in urma unei explozii intr-un bloc de apartamente din Botosani. Alti 20 de oameni au fost evacuati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )