Libnet.ro
UNICEF

08:45

Accident grav pe A1, aproape de Capitala. Mai multe ambulante si echipaje de politie au intervenit

Antena3 Antena3,
Accident grav pe A1, aproape de Capitala. Mai multe ambulante si echipaje de politie au intervenit

Accident pe autostrada A1, pe drumul spre intoarcere in Capitala. Mai multe ambulante si echipaje de politie au ajuns la locul faptei. Trei masini s-au ciocnit ca urmare a nepastrarii distantei de. continuă pe Antena3

Accident grav in Capitala. Un sofer care circula regulamentar a ajuns la spital

Un accident grav s-a produs, duminica,in Capitala, in zona Pasajului Unirea. Un sofer nu a respectat viteza si a lovit un alt sofer, din spate. in urma impactului, soferul nevinovat a fost.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic, in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti dupa-amiaza mai multe atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic pentru 14 judete, valabile pe parcursul urmatoarelor ore. Potrivit.

Sfat de sanatate. Ce impact au cadourile asupra psihicului si de ce se despart tot mai multe cupluri chiar de Craciun

Psihoterapeutul Nadia Gorduza a vorbit la rubrica Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea despre impactul pe care il au cadourile asupra psihicului si de ce tot mai multe cupluri se gandesc la divort chiar in pe.

Tensiunile de pe Platoul Golan au escadalat din nou! Armata israeliana a tras mai multe focuri de arma catre indivizi inarmati infilitrati

Armata israeliana a tras mai multe focuri de arma catre indivizi inarmati infiltrati in Platoul Golan, in apropierea barierei de securitate care se intinde de-a lungul frontierei cu Siria, potrivit.

Cod galben de vant in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emisavertizari Cod galben de vant valabile pentru mai multe judete din tara.

Accident grav in Arad!Sapte persoane au fost ranite

Sapte persoane au fost ranite, dintre care una grav, miercuri, in urma unui accident rutier produs pe un drum din judetul Arad, in care au fost implicate doua masini. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului.

Accident grav in Prahova! Sase persoane au ajuns la spital

Un accident rutier in urma caruia sase persoane au fost transportate la spital a avut loc marti seara pe DN 1A, in comuna Homoraciu, satul Malu Vanat, a informat ISU Prahova. in accident au fost implicate.

Accident grav in Prahova: sase victime

Un accident rutier in urma caruia sase persoane au fost transportate la spital a avut loc marti seara pe DN 1A, in comuna Homoraciu, satul Malu Vanat, a informat ISU Prahova. in accident au fost implicate.

Accident grav in Ajunul Craciunului! Copil de 13 ani spulberat de o masina condusa de un politist de frontiera

Un copil de 13 ani a fost ranit grav in noaptea de Ajun si a ajuns la spital. Acestaa fost lovit de o masina condusa de un politist de frontiera. Accidentul dramatic s-a petrecut in seara de 24.

Accidente in lant de Craciun. Doua persoane si-au pierdut viata si mai multe sunt ranite

Trei accidente dramatice au avut loc in noaptea de Craciun. Primul accident rutier a avut loc la miezul noptii, in municipiul Rosiorii de Vede, unde o masina a intrat intr-un copac. Deoarece pe numarul unic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )