Libnet.ro
UNICEF

10:00

Accident grav pe A2, la kilometrul 43. Un elicopter SMURD, solicitat sa preia un ranit

Adevărul Adevărul,
Accident grav pe A2, la kilometrul 43. Un elicopter SMURD, solicitat sa preia un ranit

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier este intrerupt pe Autostrada A2 pe sensul Bucuresti - Constanta, la kilometrul 43, in zona localitatii Sarulesti, judetul Calarasi, pentru aterizarea unui elicopter SMURD care va prelua o victima a unui accident rutier. continuă pe Adevărul

ACCIDENT VIOLENT in Satu Mare! Un elicopter SMURD, interventie de URGENTA pentru o persoana cu un brat AMPUTAT

O persoana a decedat si alte trei au fost ranite in urma unui accident rutier produs luni dimineata in judetul Satu Mare, fiind solicitat un elicopter SMURD pentru o persoana cu un brat amputat, a informat.

Accident grav in Capitala cu un autobuz STB. Un mort si doi raniti

Accident grav in Capitala, in cursul zilei de joi, intre un autoturism si un autobuz STB. Un sofer din Bucuresti, in varsta de 60 de ani, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autobuz.

VIDEO Accident grav in fata Primariei Crucea. O soferita s-a intors catre copilul aflat pe bancheta din spate si a intrat cu masina pe contrasens

Un accident grav s-a petrecut in comuna Crucea din judetul Constanta, cand o soferita s-a intors spre bancheta din spate unde se afla baietelul ei de 7 ani. Masina ei a patruns pe contrasens lovindu-se violent de o autoutilitara. Copilul este in coma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )