Libnet.ro
UNICEF

21:00

Accident grav pe Aeroportul Otopeni Henri Coanda. Cine sunt cele 4 persoane ranite si transportate la spital

Playtech Playtech,
Accident grav pe Aeroportul Otopeni Henri Coanda. Cine sunt cele 4 persoane ranite si transportate la spital

Accident pe Aeroportul Henri Coanda. Totul s-a produs in cursul zilei de marti, 9 iulie. Un microbuz care apartinea unei firme de handling a intrat din plin intr-un autobuz fara pasageri. Cine sunt ranitii? Accident grav pe Aeroportul Otopeni. Cine sunt cei 4 raniti? Patru persoane au fost ranite astazi, 9 iulie, intr-un accident rutier . continuă pe Playtech

Accident pe Aeroportul Otopeni. Patru persoane au fost ranite

Un accident rutier intre doua autovehicule, un autobuz fara pasageri si un microbuz apartinand unei firme de handling, s-a produs marti dimineata, la ora 6:15, pe platforma Aeroportului International Henri.

FOTO Explozie la anvelopele trenului de aterizare al unui avion, pe Aeroportul Henri Coanda. in ce stare sunt cei 22 de pasageri. Reactia TAROM

La aterizarea pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti a unei aeronave Tarom care venea de la Satu Mare, s-a produs o explozie la anvelopele trenului de aterizare. Aeronava cu 22 de pasageri a ramas temporar imobilizata pe pista.

Accident pe platforma Aeroportului Henri Coanda. Patru persoane au fost ranite

Un accident rutier a avut loc, marti dimineata, pe platforma Aeroportului Henri Coanda, intre un autobuz fara pasageri si un microbuz apartinand unei firme de handling manipulare bagaje), anunta reprezentantii Companiei Nationale Aeroportului Bucuresti CNAB).

Incident aviatic grav pe Aeroportul Otopeni! Imagini incredibile, dupa ce cauciucurile unui avion care venea de la Satu Mare au explodat

Zeci de pasageri au trecut prin momente de groaza pe Aeroportul Otopeni, dupa ce o cursa TAROM de la Satu Mare a avut probleme la aterizare. Din primele informatii, se pare ca trenul de aterizare al unei.

Explozie la anvelopele trenului de aterizare al unui avion, la sosirea pe Aeroportul Henri Coanda

La aterizarea pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti a unei aeronave Tarom care venea de la Satu M.

Incident aviatic pe Aeroportul Otopeni. Pneurile unui avion au explodat FOTO

Un nou incident aviatic s-a produs marti, 9 iulie, pe Aeroportul Otopeni. Pneurile unui avion care venea de la Satu Mare au explodat la aterizare. in momentul producerii incidentului, in aeronava se aflau 22 de pasageri. UPDATE: Compania Tarom informeaza publicul despre incidentul survenit la aterizarea cursei RO638 care a operat pe ruta Satu Mare .

Accident pe platforma Aeroportului Otopeni: Patru raniti dupa ce un autobuz si un microbuz S-AU CIOCNIT. Care este starea victimelor (VIDEO)

Incident pe Aeroportul Henri Coanda marti dimineata. Patru oameni au fost raniti dupa ce un autobuz si un microbuz apartinand unei firme de handling s-au ciocnit in apropierea pistelor de decolare,.

Accident pe Aeroportul Henri Coanda

Un accident rutier intre doua autovehicule, un autobuz fara pasageri si un microbuz apartinand unei .

Reactia TAROM dupa explozia pneurilor trenului de aterizare al unui ATR42, la sosirea pe Otopeni. Ce se intampla cu pasagerii

Compania Tarom a anuntat, marti seara, ca avionul care venea de la Satu Mare a aterizat pe Aeroportul International Henri Coanda in conditii de maxima siguranta pentru toti cei 22 de pasageri. Acestia au fost debarcati, iar in prezent li se asigura asistenta la sol.

Accident grav la Constanta: Un bebelus a murit

Un bebelus de 11 luni a murit, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un accident rutier, dupa ce.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )