Libnet.ro
UNICEF

05:00

Accident grav in Alba, pe DN1, cu 10 persoane implicate. A fost activat planul rosu de interventie

Adevărul Adevărul,
Accident grav in Alba, pe DN1, cu 10 persoane implicate. A fost activat planul rosu de interventie

Un accident grav a avut loc duminica in Alba, autoritatile activand planul rosu de interventie. Evenimentul a avut loc pe DN1 in zona localitatii Sintimbru, 10 persoane fiind implicate. continuă pe Adevărul

Accident grav in Alba, pe DN1, cu 10 persoane implicate. A fost activat codul rosu de interventie

Un accident grav a avut loc duminica in Alba, autoritatile activand codul rosu de interventie. Evenimentul a avut loc pe DN1 in zona localitatii Sintimbru, 10 persoane fiind implicate.

Plan rosu de interventie in Alba: 10 persoane implicate intr-un grav accident rutier (VIDEO)

ISU a activat planul rosu de interventie la nivelul judetului Alba dupa un grav accidendent de circulatie in care au fost implicate 3 masini. Din primele informatii ar fi 10 persoane implicate in.

Accident grav in Alba: 10 raniti dupa ce 3 masini s-au ciocnit la Santimbru

10 oameni au fost raniti duminica intr-un accident in care au fost implicate trei autoturisme in localitatea Santimbru din judetul Alba, anunta News. ro. Autoritatile au activat planul rosu de interventie.

Accident grav, cu 10 raniti. A fost activat planul rosu de interventie

Un accident grav, in care au fost implicate trei masini si 10 raniti, a avut loc duminica, in judetul Alba. Toti pasagerii sunt in stare grava, iar politistii nu au pe cine sa.

Accident grav cu trei masini in Brasov: Trei adulti si doi copii au fost raniti

Cinci persoane, printre care doi copii, au fost ranite joi dimineata intr-un accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, in municipiul Brasov, informeaza purtatorul de cuvant al ISU Brasov, capitan Ciprian Sfreja, citat de Agerpres.

Accident grav in Timisoara. Sunt mai multe victime

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite, vineri seara, in urma unui accident petrecut la iesirea din Timisoara, doua masini fiind implicate. Accidentul rutier s-a petrecut, vineri seara,.

Accident grav langa Timisoara: Doua masini in care se aflau sapte persoane s-au ciocnit

Un accident rutier grav s-a produs vineri seara, langa Timisoara. Doua masini in care se aflau sapte persoane s-au ciocnit dupa ce un sofer in varsta de 70 de ani nu a acordat prioritate.

Cinci persoane au fost ranite, intre care doi copii, dupa ciocnirea a doua autoturisme, in Timisoara

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite, vineri seara, in urma unui accident petrecut la iesirea din Timisoara, doua masini fiind implicate.

Accident grav, duminica dimineata. Un copil de 15 ani a murit si alti trei tineri au fost raniti

Un adolescent in varsta de 15 ani a murit si alti trei tineri de 20, 17 si 15 ani au fost raniti si transportati la spital, in urma unui accident ruier care avut loc duminica dimineata,.

Doua tramvaie S-AU CIOCNIT! Accident grav in Capitala (FOTO)

Accident, sambata dupa amiaza, in Bucuresti. Doua tramvaie au intrat in coliziune la intersectia dintre Soseaua Progresului si 13 Septembrie. Din fericire nu exista victime, doar o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )