Libnet.ro
UNICEF

23:01

Accident grav in Arad. Doua persoane au murit, dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-un lac

Antena3 Antena3,
Accident grav in Arad. Doua persoane au murit, dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-un lac

Doua tinere au murit, duminica seara, dupa ce masina in care se aflau alaturi de alti doi barbati a plonjat de pe un drum agricol in lacul Ghioroc, din judetul Arad, transmite corespondentul MEDIAFAX. continuă pe Antena3

Atac armat la Saarbrucken, in Germania: Doua persoane au murit, alte cateva au fost ranite

Doua persoane au murit, sambata, intr-un atac armat in orasul german Saarbrucken, iar mai multe persoane au fost ranite, relateaza presa din Germania.

Doua tinere au murit dupa ce masina in care se aflau a plonjat intr-un lac. Doi tineri aflati in masina au reusit sa se salveze

Sfarsit tragic pentru doua tinere de 24 si 26 de ani care au murit in urma unui accident produs in conditii inca neclare. in masina in care se aflau tinerele mai erau doi baieti care au reusit sa se salveze si sa sune la 112.

Doua persoane ranite in urma unui accident produs pe DN1, in Alba. Un autoturism s-a rasturnat in afara drumului

Doua persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut sambata seara, in jurul orei 21. 00, pe DN1 intre Aiud si Turda, zona Dumbrava. Un autoturism s-a rasturnat in afara partii carosabile.

Atac armat in Germania: Cel putin doua persoane au fost ucise

Focuri de arma in plina strada in orasul german Saarbrucken! Un individ inarmat a dechis focul si a ucis cel putin doua persoane si a ranit alte cateva, scrie presa germana. Dupa ce a tras in victime, .

Accident grav in Botosani. O persoana a murit si alte trei au fost ranite

Un barbat in varsta de 75 de ani a murit, luni dupa-amiaza, intr-un accident produs in timp ce descarca bagaje dintr-o masina stationata. Potrivit politistilor de circulatie, accidentul s-a produs in.

Un elev de 16 ani a murit, dupa un accident provocat de mama sa

Un elev de 16 ani a murit la o saptamana de la tragicul accident din Baldovinesti. Mama acestuia, cea care a si provocat tragedia, este in continuare in stare grava la spital si se zbate intre viata si.

Rasturnare de situatie in cazul copilului care a murit dupa ce a mancat shaorma. Ce spun analizele de laborator

Primele rezultate ale probelor prelevante in cazul copilului de 3 ani care a murit la Spitalul de Boli Infectioase pun sub semnul intrebarii prima pista ca decesul ar fi avut la baza faptul ca acesta a mancat sh.

Alerta in Bucuresti. Un copil a murit dupa ce a mancat shaorma, iar parintii sai au orbit

Alerta de gradul zero in Capitala, dupa ce un copil a murit, iar parintii acestuia au ajuns la spital, in stare grava, din cauza unei substante otravitoare care se afla in mancarea cumparata de la o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )