Libnet.ro
UNICEF

08:15

Accident grav in Bihor, intre un autocar, un microbuz si o autoutilitara! Sunt 11 victime

Antena3 Antena3,
Accident grav in Bihor, intre un autocar, un microbuz si o autoutilitara! Sunt 11 victime

Mai multe persoane au fost ranite, luni dimineata, in urma impactului dintre un autocar, un microbuz si o autoutilitara, pe DN 79, intre localitatile Les si Nojorid. 11 persoane au fost transportate la. continuă pe Antena3

Un autocar, un microbuz si o autoutilitara s-au ciocnit la Bihor. Trei persoane au fost ranite, iar traficul este intrerupt

Accident grav in judetul Bihor. Trei persoane au fost ranite, iar traficul este intrerupt luni dimineata pe DN 79, in urma ciocnirii dintre un autocar, un microbuz si o autoutilitara.

Accident grav pe DN 79, intre Oradea si Arad. 11 persoane au ajuns la spital

Accident grav pe Drumul National 79. 11 persoane au fost ranite, fiind implicate trei autovehicule in accident: un autocar, un autoturism si o dubita.

ACCIDENT GRAV in Arges: Un mort si sase raniti, dupa o depasire neregulamentara

Sase persoane au fost ranite dupa un accident rutier produs intre o masina si o caruta in comuna argeseana Maracineni, la cativa kilometri de intrarea in Pitesti. Soferul autoturismului, in.

Bihor: Accident ntre un autocar, un microbuz si o autoutilitara; 11 raniti

11 persoane au fost ranite usor, luni dimineata, in urma impactului dintre un autocar, un microbuz si o autoutilitara, pe DN 79, intre localitatile Les si Nojorid, traficul in zona fiind blocat. Politistii recomanda rute ocolitoare,anunta Mediafax.

Accident grav in judetul Buzau! Sunt cinci victime

Un grav accident rutier s-a produs, vineri dupa-amiaza, pe DN 2 E 85, in judetul Buzau. in urma impactului, cinci persoane au fost ranite. O soferita de 23 de ani s-a angajat in efectuarea unui viraj la.

Accident grav in Hunedoara: un barbat a murit si alte cinci persoane au fost ranite

Un barbat in varsta de 51 de ani si-a pierdut viata, iar alte cinci persoane, printre care si o fata de 15 ani, au fost ranite, fiind transportate la UPU Deva, in urma unui accident rutier care a avut loc in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2187 seconds )