Libnet.ro
UNICEF

15:00

Accident grav la Braila. Trei victime

Antena3 Antena3,
Accident grav la Braila. Trei victime

Un tanar de 20 de ani a trecut pe culoarea rosie a semaforului si de aici pana la a provoca un accident groaznic a fost un singur pas. Acesta a lovit un alt vehicul cae circula regulamentar. Accidentul a. continuă pe Antena3

Braila: Trei oameni au scapat cu viata dupa ce o masina s-a rostogolit de cateva ori pe sosea si s-a oprit intr-un stalp (VIDEO SOCANT)

Accident teribil la Braila. Trei oameni care au iesit nevatamati dintr-o masina care dupa ce a fost lovita de un alt autoturism, pur si simplu, a zburat pe sosea. Masina s-a rostogolit de cateva ori si s-a.

VIDEO Grav accident la Braila, soldat cu trei victime. Un autovehicul se rastoarna de mai multe ori, iar cativa pietoni fug din calea bolidului in ultimul moment

Un tanar de 20 de ani a provocat un accident rutier, dupa ce a trecut pe culoarea rosie a semaforului si a lovit in plin cu masina pe care o conducea un autovehicul care circula regulamentar.

Accident cu trei victime, la Boboc. Soferul a pierdut controlul volanului si a nimerit intr-un copac

Un accident rutier produs pe DJ 220, in localitatea Gara Boboc, s-a soldat cu trei raniti. Pe fondul neadaptarii vitezei, un sofer de 55 de ani a pierdut controlul autoturismului si a intrat intr-un copac. Victimele au fost preluate de ambulanta si transportate la spital.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )