Libnet.ro
UNICEF

00:07

Accident grav in Capitala. Una dintre cele patru victime, o tanara de 24 de ani, a murit la spital

Antena3 Antena3,
Accident grav in Capitala. Una dintre cele patru victime, o tanara de 24 de ani, a murit la spital

Patru persoane au fost descarcerate de pompieri si sunt in grija echipajelor medicale in urma unui accident rutier petrecut, duminica seara, in Capitala, in care au fost implicate trei autoturisme, potrivit. continuă pe Antena3

Accident grav in Capitala: trei autoturisme implicate, patru persoane sunt incarcerate, din care trei nu sunt constiente

Un accident grav s-a produs duminica seara in Bucuresti, fiind implicate trei autoturisme, anunta News. ro. La fata locului intervin echipaje de descarcerare, intrucat patru persoane sunt incarcerate, dintre care trei nu sunt constiente.

Ministerul Finantelor explica declaratia unica. Una dintre cele mai importante modificari priveste veniturile din drepturile de autor

Ministerul Finantelor a publicat pe site-ul propriu proiectul fiscal care promite sa reduca aglomeratia de la ghisee. Este vorba de o declaratie unica care cuprinde sapte formulare si care vine cu o.

Accident grav in Capitala. Trei autoturisme implicate, patru persoane in stare de inconstienta

Patru persoane au fost descarcerate de pompieri si sunt in grija echipajelor medicale in urma unui accident rutier petrecut, duminica seara, in Capitala, in care au fost implicate trei autoturisme, potrivit.

Performanta remarcabila a unui elev roman dintr-o familie monoparentala. Cum a fost admis la una dintre cele mai prestigioase academii aeriene din lume

Bogdan Barabasa, un elev din Dorohoi, a fost selectat de una dintre cele mai importante academii pentru pregatirea pilotilor civili din lume, Baltic Aviation Academy, din Lituania, unde concurenta era de 11 pe loc. Totodata, datorita rezultatelor obtinute la numeroasele testari, a fost admis si in programul de antrenament al unei cunoscute companii aeriene, unde va si lucra dupa absolvirea studiilor.

Performanta unui elev roman dintr-o familie monoparentala. Cum a fost admis la una dintre cele mai prestigioase academii aeriene din lume

Bogdan Barabasa, un elev din Dorohoi, a fost selectat de una dintre cele mai importante academii pentru pregatirea pilotilor civili din lume, Baltic Aviation Academy, din Lituania, unde concurenta era de 11 pe loc.

Accident grav in Galati. Remorca unui TIR a lovit o masina. Victima, in stare foarte grava

Un accident grav a avut loc in Galati, care i-a pus unui barbat viata in pericol. Pompierii de la descarcerare au fost nevoiti sa intervina pentru a scoate victima din propria masina. Accidentul s-a.

Uber lanseaza un nou serviciu la noi in tara: Romania este una dintre cele mai importante tari din UE pentru Uber

Uber nu neglijeaza Romania si va lansa la noi in tara unul dintre cele mai populare servicii ale sale la nivel mondial.

A murit Hubert de Givenchy, una dintre figurile legendare ale modei

Una dintre figurile legendare ale modei, Hubert de Givenchy, cunoscut pentru lansarea casei de moda cu acelasi nume si pentru costumele create pentru actrita Audrey Hepburn, muza sa, a murit la varsta de 91 de ani, anunta AFP.

Unul dintre cele mai frumoase break-uri a primit un nou facelift. Acum este mai premium ca oricand

Considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase break-uri de clasa medie, noua Mazda6 Wagon a primit inca un facelift. al treilea de pana acum. Oficialii brand-ului asiatic sustin ca modelul este mai premium ca oricand.

Accident GRAV in Suceava: O persoana a decedat

Trei victime au fost inregistrate in urma unui accident in localitatea Milisauti, Suceava, unde o camioneta a cazut de pe pod. Doua dintre victime au fost ranite si transportate la spital, iar o persoana a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )