Libnet.ro
UNICEF

11:45

ACCIDENT GRAV in Cluj. Un mort si 18 raniti, in urma coliziuni dintre un tractor si un autocar

Antena3 Antena3,
ACCIDENT GRAV in Cluj. Un mort si 18 raniti, in urma coliziuni dintre un tractor si un autocar

O persoana a murit si 18 au fost ranite, dintre care doua grav, duminica seara, intr-un accident rutier care a avut loc in comuna Caseiu, judetul Cluj, in urma coliziuni dintre un tractor si un autocar,. continuă pe Antena3

Accident grav in Cluj: Un mort si 18 raniti, in urma coliziuni dintre un tractor si un autocar

O persoana a murit si 18 au fost ranite, dintre care doua grav, duminica seara, intr-un accident rutier care a avut loc in comuna Caseiu, judetul Cluj, in urma coliziuni dintre un tractor si un autocar, relateaza Mediafax.

Cluj: Un mort si 18 raniti intr-un accident in care a fost implicat un autocar.

O persoana a murit si 18 au fost ranite, dintre care doua grav, duminica seara, intr-un accident rutier care a avut loc in comuna Caseiu, judetul Cluj, in urma coliziuni dintre un tractor si un autocar, transmite corespondentul MEDIAFAX. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Cluj, Anca Purdea, a declarat, duminica seara, corespondentului MEDIAFAX ca persoanele ranite sunt transportate la spitale din Dej si Cluj-Napoca. O persoana a decedat, iar 18 persoane .

Accident rutier in judetul Cluj: un mort si 18 raniti

O persoana a murit si alte 18 au fost ranite, duminica seara, intr-un accident rutier care a avut loc in comuna Caseiu, judetul Cluj, in urma coliziuni dintre un tractor si un autocar. Purtatorul de.

Cluj: Doi morti si 18 raniti intr-un accident in care a fost implicat un autocar.

UPDATE: Numarul persoanelor decedate in urma accidentului produs in comuna Caseiu, judetul Cluj, si in care a fost implicat un autocar a ajuns la doua, in autovehiculul respectiv aflandu-se 47 de pasageri, transmite corespondentul MEDIAFAX. ---O persoana a murit si 18 au fost ranite, dintre care doua grav, duminica seara, intr-un accident rutier care a avut loc in comuna Caseiu, judetul Cluj, in urma coliziuni dintre un tractor si un autocar, transmite corespondentul MEDIAFAX. Purtatorul .

Grav accident de circulatie la Cluj, cu un mort si 18 raniti, dupa ce un autocar s-a ciocnit de un tractor

O persoana a murit si 18 au fost ranite, dintre care doua grav, duminica seara, intr-un accident rutier care a avut loc in comuna Caseiu, judetul Cluj, in urma coliziunii dintre un tractor si un autocar, transmite Mediafax.

Un autocar cu pasageri a fost implicat intr-un accident grav

Un autocar cu pasageri s-a rasturnat la Dej, unde a fost implicat intr-un accident grav, in care au fost implicate inca 2 masini. Mai multe persoane din autocar au fost ranite, iar un pasager al uneia dintre.

ştiri din Auto

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )