Libnet.ro
UNICEF

08:32

Accident grav la Combinatul Oltchim. Un muncitor a murit, iar altul este grav ranit

Adevărul Adevărul,
Accident grav la Combinatul Oltchim. Un muncitor a murit, iar altul este grav ranit

Un muncitor in varsta de 48 de ani a murit si altul in varsta de 50 de ani a fost ranit grav dupa ce amandoi au cazut patru metri in gol. Cei doi au fost gasiti intr-un recipient de colectare care era gol. continuă pe Adevărul

Accident la Combinatul Oltchim: Un barbat a murit si unul este grav ranit, dupa ce au cazut in gol patru metri

Un muncitor in varsta de 48 de ani a murit, iar un altul in varsta de 50 de ani este ranit grav, dupa ce amandoi au cazut patru metri in gol, la Combinatul Oltchim, potrivit purtatorului de cuvant al Prefecturii Valcea, Alexandru Concioiu, relateaza News. ro.

Accident de munca la Oltchim: Un barbat a murit, iar altul este grav ranit

Un accident de munca s-a produs, marti dimineata, pe platforma Oltchim din Ramnicu Valcea. Un muncitor a murit si altul a fost ranit, dupa ce au cazut de la o inaltime de patru metri intr-un vas de colectare gol.

Tragedie la Combinatul Oltchim: Un barbat a murit si unul este grav ranit

Un barbat a murit si altul a fost ranit marti, intr-un accident produs pe platforma Oltchim din Ramnicu Valcea, cei doi muncitori cazand de la o inaltime de patru metri intr-un.

Un barbat a murit si unul este grav ranit, dupa ce au cazut in gol patru metri

Potrivit purtatorului de cuvant al Prefecturii Valcea, Alexandru Concioiu, un muncitor in varsta de 48 de ani a murit si altul in varsta de 50 de ani este ranit grav dupa ce amandoi au cazut patru metri in gol, potrivit News. ro.

Accident grav la metrou. O femeie a fost lovita de o garnitura de metrou, la statia Dristor 1

Un accident grav a avut loc marti seara in Capitala. O femeie a fost lovita de o garnitura de metrou, la statia Dristor 1. Metroul circula pe un singur fir pe Magistrala 1. Calatorii aflati la stat.

Accident grav la metrou. O femeie a decedat dupa ce a fost lovita de o garnitura de metrou, la statia Dristor 1

Un accident grav a avut loc marti seara in Capitala. O femeie a fost lovita de o garnitura de metrou, la statia Dristor 1. Metroul circula pe un singur fir pe Magistrala 1. Calatorii aflati la stat.

Accident grav in Suceava: O persoana a murit si alte trei au fost ranite

Un grav accident rutier s-a produs duminica pe DN 2, in judetul Suceava. O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, informeaza HotNews. Accidentul s-a produs.

Accident grav pe un drum cu polei din Harghita: Un tanar a murit, patru adolescenti sunt grav raniti

Un tanar a murit si patru adolescenti au fost grav raniti in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de temelia de beton a unui gard, pe fondul vitezei excesive neadaptate la drumul acoperit cu polei.

Accident grav, dupa ce un microbuz s-a rasturnat: Doi morti si trei persoane in stare grava. Primele imagini de la locul tragediei

Accident rutier grav, duminica dimineata, la Harghita, soldat cu doi morti si sapte raniti, din primele informatii. Microbuzul circula pe ruta Praga-Republica Moldova si s-a rasturnat la Harghita, pe DN 15.

Plan rosu activat. Accident grav: 2 morti si 18 raniti (FOTO, VIDEO)

Un cumplit accident in care a fost implicat un microbuz cu 20 de persoane la bord a avut loc, duminica dimineata, intre localitatile Borsec si Tulghes, din judetul Harghita. Douapersoane au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )