Libnet.ro
UNICEF

13:30

Accident grav in Constanta: mai multe victime, printre care si un copil de 11 ani

Antena3 Antena3,
Accident grav in Constanta: mai multe victime, printre care si un copil de 11 ani

Patru persoane, intre care un copil de 11 ani, au fost ranite, sambata, in zona localitatii Lazu, din judetul Constanta, din cauza unui sofer care nu s-a asigurat la schimbarea benzii de rulare. Potrivit. continuă pe Antena3

Carambol cu cinci masini pe Autostrada Soarelui: mai multe victime

Un accident rutier a avut loc vineri dimineata pe Autostrada Soarelui, fiind implicate cinci masini. Trei persoane au fost ranite. Traficul rutier este restrictionat pe sensul catre Constanta. Masinile sunt.

Accident grav la Hanul Morilor. O masina a luat foc in urma impactului

Un accident grav s-a petrecut pe soseaua Constanta - Harsova, la Hanul Morilor. O masina a luat foc in urma impactului.

Dupa Balena Albastra, un nou joc periculos face victime printre tinerii din Romania

Un nou joc face victime printre romani. Un tanar de 23 de ani s-a inecat la un strand din Iasi. Tragedia a avut loc sub ochii prietenilor cu care a mers la piscina. in timpul unui joc, dupa cum povestesc.

Tragedie in Italia. O romanca de 21 de ani a murit intr-un accident grav

Tragedie fara margini pe soselele din Italia. O tanara in varsta de 21 de ani, romanca, a murit, in urma unui accident grav, intre localitatile Roccafranca si Orzinuovi. Doriana Serbu nu a avut nicio.

Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelie si grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza mai multe avertizari nowcasting Cod portocaliu de furtuna pentru localitati din cinci judete, valabile pe parcursul urmatoarei.

Cod portocaliu de furtuna in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza mai multe avertizari nowcasting Cod portocaliu de furtuna pentru localitati din cinci judete, valabile pe parcursul urmatoarei.

VIDEO Plahotniuc ar fi parasit Republica Moldova? Mai multe avioane private au decolat din Chisinau, dupa ce PDM a anuntat ca pleaca de la guvernare

Agitatie mare pe Aeroportul International Chisinau vineri, 14 iunie, odata cu anuntul democratilor lui Vlad Plahotniuc ca se retrag de la guvernare pentru ca puterea sa fie preluata de alianta PSRM - ACUM. Mai multe avioane private au decolat de pe Aeroport. Mai multe surse de presa sustin ca in unul dintre avioane s-ar fi aflat si familia deputatului Ilan Sor.

Cod portocaliu de furtuna si cod galben de instabilitate atmosferica in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de furtuna, valabila in urmatorul interval in mai multe localitati din judetul Buzau. Conform Administratiei Nationale de.

Iohannis ataca Guvernul: Solicit sa ia masuri rapide pentru consolidarea finantelor publice Codul fiscal a fost modificat de mai multe ori decat zile ale anului

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, din nou. Guvernul pentru contraperformantele economice, precizand ca a reusit sa modifice codul fiscal de mai multe ori decat zile ale anului trecut. El a facut aluzie si la falimentul Capitalei, solicitand Executivului sa ia masuri imediate pentru consolidarea finantelor publice.

Sorina Pintea: Gestionarea Registrului National de Transplant, serverele si softurile, ar putea trece la STS, ca sa nu mai existe SRL-uri care sa le controleze

Gestionarea Registrului National de Transplant, serverele si softurile, ar putea trece la Serviciul de Telecomunicatii Speciale, ca sa nu mai existe SRL-uri care sa le controleze, a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a precizat ca Eu am optat sa fie preluat de STS si vor fi discutii in acest sens. EXCLUSIV Plangere la DIICOT: Cum au fost controlate datele privind transplantul de organe de oameni din afara Agentiei de Transplant. Victor Zota - omul-cheie care a fost coordonator de transplant fara ca functia sa existe legal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )