Libnet.ro
UNICEF

11:31

Accident grav in Constanta. O masina a cazut intr-o groapa de cinci metri, peste un muncitor

Antena3 Antena3,
Accident grav in Constanta. O masina a cazut intr-o groapa de cinci metri, peste un muncitor

Un muncitor a fost lovit de o masina, miercuri dimineata, pe o strada din Constanta, in timp ce lucra intr-o groapa sapata pentru instalarea unor conducte, in care a ajuns si autoturismul. continuă pe Antena3

Accident grav la iesirea din tara: Cinci victime (FOTO)

Un accident grav a avut loc luni seara intre localitatile Jebel si Voiteg, pe drumul care leaga Timisoara de vama Moravita, spre Serbia, potrivit stiripesurse. O masina s-a izbit de un microbuz care.

Masina cazuta intr-o groapa de pe marginea soselei. Un muncitor a fost accidentat

Un accident spectaculos s-a petrecut in dimineata zilei de miercuri, 1 noiembrie, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanta. O masina a cazut intr-o groapa de pe marginea carosabilului, rasturnandu-se peste un muncitor care sapa.

Accident grav in judetul Constanta: Doi morti si trei raniti

Accident rutier grav s-a produs in noaptea de luni spre marti intre localitatile Medgidia si Cuza Voda. Potrivit SAJ Constanta este vorba despre un autoturism rasturnat in care se aflau cinci.

Accident grav in judetul Suceava. in urma incidentului cinci persoane au murit carbonizate

Cinci persoane au murit si alte trei au fost ranite miercuri dimineata, pe DN 17, in localitatea Ilisesti, intr-un accident rutier urmat de incendiu. Potrivit Inspectoratului pentru.

Accident grav in Bucuresti. Doua persoane au murit

Doua persoane au decedat miercuri dimineata in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, evenimentul avand loc pe Splaiul Dudescu, au informat reprezentantii ISU.

Accident grav in Bucuresti. Patru persoane au fost ranite

Un accident a avut loc, duminica seara, in Capitala, la intersectia bulevardelor Vasile Milea si Timisoara. Doua masini au fost implicate, iar una dintre ele s-a rasturnat. Patru oameni au fost raniti,.

Accident grav in judetul Timis. Sunt mai multe victime

Traficul a fost restrictionat pe drumul care leaga Timisoara de Sannicolau Mare, in urma unui accident de circulatie, soldat cu patru victime. Doua autoturisme s-au ciocnit frontal, dupa ce un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )